​Για το πόσο άλλαξε η ζωή του μετά τον ερχομό της κόρης του, αλλά και την σύντροφό του, Τίνα Γρηγορίου, μιλά ο Νίκος Αλιάγας σε γαλλικό περιοδικό!

«Δεν ξέρω τι πατέρας θα γίνω τελικά, αλλά ήθελα να γράψω στην κόρη μου για να της μεταφέρω κάτι, όπως κάνουμε όταν δίνουμε κάτι. Γιατί δεν είμαστε τίποτα περισσότερο από ένα πέρασμα. Το καταλαβαίνεις αυτό όταν γίνεσαι γονιός», λέει ο ��πιτυχημένος Έλληνας παρουσιαστής στο «Paris Match».

Μιλώντας για την 2 ετών κορούλα του, για την οποία κυκλοφόρησε πρόσφατα ένα βιβλίο με τίτλο «Όσα θα ήθελα να σου πω», ο Νίκος περιγράφει πόσο άλλαξε την ζωή του η πατρότητα: «όταν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, ένιωσα πως ταυτόχρονα έκοβα και όσα με συνέδεαν με τους δικούς μου γονείς. Περίεργο συναίσθημα, παρά το γεγονός πως έφυγα πολύ νωρίς από το πατρικό μου και ήμουν πάντα αυτόνομος. Ο ερχομός της Αγάθης άλλαξε όλες μου τις βεβαιότητες. Πλέον, ζω για εκείνη!».

Τέλος, ο παρουσιαστής δεν κρύβει πως, όταν συντάντησε την Τίνα, κατάλαβε πως ήταν η γυναίκα της ζωής του! «Βρεθήκαμε χωρίς να αναζητήσο��με ο ένας τον άλλο, σαν δύο κομμάτια φτιαγμένα το ένα για το άλλο», λέει χαρακτηριστικά και παρομοιάζει την καλή του με… την θεά Άρτεμη, αναφέροντας πως «όταν θέλει κάτι αντιδρά ακριβώς όπως η θεά του κυνηγιού. Σηκώνει το τόξο της. Από την ώρα που μπήκε στη ζωή μου με βοήθησε να τα βρω με τον ίδιο μου τον εαυτό».