​Προτεραιότητα της είναι τα επαγγελματικά της σχέδια και τα τρία παιδιά της να είναι πραγματικά καλά.

Η Τζένη Μπαλατσινού μιλά για τη νέα της ζωή ως «single» μαμά, τα τρία της παιδιά αλλά και τους παπαράτσι που την κυνηγούσαν μετά το χωρισμό της από τον Πέτρο Κωστόπουλο.

«Δεν σκέφτομαι ότι αυτή τη στιγμή κάνω restart. Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μια κουρτίνα και τώρα βγαίνω στον κόσμο..» είπε χαρακτηριστικά η Τζένη και πρόσθεσε: «όλη μου η σκέψη τώρα είναι τα παιδιά να βγουν από όλη αυτή την ιστορία με όσο το δυνατόν λιγότερες γρατζουνιές».

H ίδια παραδέχτηκε ότι της λείπει το πρωινό γιατί πέρασε πολύ ωραία, παρά το δύσκολο διάστημα που διένυε σε προσωπικό επίπεδο.

«Η αγάπη, το χάδι και το γέλιο των παιδιών μου είναι το στήριγμα μου» τόνισε η ίδια και πρόσθεσε:

«Είμαι μοντέρνα και παραδοσιακή μαμά. Εκφράζω συνεχώς την αγάπη μου στα παιδιά, τα παίρνει συνεχώς αγκαλιά, τους λέω “σ’ αγαπώ”, είμαι "γήινη μαμά"»

Ακόμη, μίλησε για το φετινό κυνηγητό που δέχτηκε από τους παπαράτσι μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της από τον Πέτρο Κωστόπουλο λέγοντας:
«Δεν είχε ξαναγίνει ποτέ αυτό. Δεν σοκάρομαι με τίποτα πια. Μερικές φορές έγινε πολύ πιεστικό γιατί ήμουν με φίλες μου που δεν ήθελαν να φαίνονται σε φωτογραφίες ή να τις κυνηγάνε. Πάντως αυτό που απέκτησα φέτος το καλοκαίρι, είναι περισσότερη εμπειρία να αντιλαμβάνομαι τον παπαράτσι. Πριν ήμουν εντελώς ούφο, δεν τον καταλάβαινα!»