Δύο λαμπερά πρόσωπα που ανήκουν σε δύο ερωτικά τρίγωνα. Το ανδρόγυνο της νέας σειράς τ��υ STAR, «Όρκος Σιωπής», -η οποία προβάλλεται από Τρίτη έως Παρασκευή στις 21.00-, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και η Μαρία Κορινθίου μιλούν για τον γάμο τους!

«Αναγνωρίζει ότι έχει παραμελήσει τη σύζυγο και την κόρη του και προσπαθεί να δώσει κάποιες ευκαιρίες στο γάμο του, αλλά δυστυχώς δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν πολλές απρόβλεπτες εξελίξεις και φυσικά ένα μοιραίο πάθος στη ζωή της Ελένης» παραδέχεται ο Παναγιώτης Μπουγιούρης, που υποδύεται τον Άρη.

Όσο για την τηλεοπτική του σύζυγο λέει: «Πιστεύω ότι κατά βάθος εύχεται να τη διεκδικήσει ο άντρας της ξανά και να τη βγάλει από τον πειρασμό γιατί έχει χάσει τον έλεγχο».

Η Μαρία Κορινθίου, υποδυόμενη την Ελένη, η οποία έχει ένα ερωτικό πάθος με τον αδελφό του, τον Έκτορα, ρόλο που ενσαρκώνει ο Μάνος Ιωάννου, δηλώνει:

«Ανάμεσα τους έχει δημιουργηθεί εδώ και χρόνια μια σχέση πάθους και εξάρτησης, την οποία και οι δύο δεν τολμούν να παραδεχτούν στον εαυτό τους».