Η ανακοίνωση του χωρισμού του Πέ��ρου Κωστόπουλου και της Τζένης Μπαλατσινού λίγο μετά το τέλος της πρωινής εκπομπής που έκαναν μαζί στο Mega, έπεσε σαν βόμβα στη showbiz.

2014052515511529.jpg
Λίγους μήνες μετά, η παρουσιάστρια, αφού χαλάρωσε κάνοντας τις καλοκαιρινές της διακοπές στο αγαπημένο της νησί, την Πάτμο, εξομολογείται τα συναισθήματά της και μιλάει για τη νέα της πραγματικότητα.

955114.jpg
«Δεν έχω σκεφτεί πόσο εύκολο είναι να κάνεις restart τώρα που είμαι single και έχω τρία παιδιά. Δεν αισθάνομαι ότι έκλεισε μία κουρτίνα και τώρα βγαίνω στον κόσμο και κάνω restart, δεν έχω κάτσει να το δω έτσι. Είναι πολύ νωρίς, πρόσφατο... Αν συμβεί κάτι άλλο μπορεί να πω “Α, για κάτσε λίγο, να κουκουλωθούμε, να δούμε τι γίνεται και να κάνουμε restart!” Δε το έχω δει έτσι! Aυτή τη στιγμή, είναι τόσο πολύ έντονο στο κεφάλι μου το επαγγελματικό κομμάτι και τα παιδιά μου να είναι καλά... Δηλαδή όσο γίνεται αυτή η κατάσταση να αφήσει στα παιδιά μου λιγότερες γρατσουνιές! Και στον κοινωνικό τους περίγυρο, πως τα βλέπουν οι άλλοι, και στην ψυχολογία τους, και στην αυτοπεποίθηση τους και στο να μην υπάρχει έλλειψη του μπαμπά και της μαμάς και στο ότι ο μπαμπάς και η μαμά θα πρέπει να είναι καλά, για να είναι και αυτά καλά. Όλο μου το βάρος και η έννοια μου είναι σε αυτό. Δεν σκέφτομαι ότι κάνω restart. Νομίζω πως αν κάτσεις και το αναλύσεις τόσο πολύ δεν παίρνεις και καμία απόφαση» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Joy» που θα προβληθεί το Σάββατο