​Για την νέα σειρά του Star «Όρκος Σιωπής» στην οποία πρωταγωνιστεί, μίλησε η Αντιγόνη Δρακουλάκη.

Το πολυαναμενόμενο σίριαλ κάνει πρεμιέρα απόψε στις 21:10, ενώ θα προβάλλεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:00.

Η ηθοποιός, αναφερόμενη στην καθημερινή, δραματική σειρά, είπε:

«Ο Όρκος Σιωπής είναι μια δουλειά που αξίζει να την δει ο κόσμος. Είναι μια δουλειά την οποία έχουμε κάνει όλοι μας με απίστευτο μεράκι, όρεξη και πάθος».

ΟΡΚΟΣ-ΣΙΩΠΗΣ-2-Κάτια-Δανδουλάκη-Αντιγόνη-Δρακουλάκη.jpg
Μάλιστα όπως αποκάλυψε, η νέα αυτή σειρά, την γυρίζει πίσω στα «Μυστικά της Εδέμ», αφού πολλοί ηθοποιοί του παλιού σίριαλ, παίζουν τώρα στον «Όρκο Σιωπής»:

«Είναι πλέον το πεπρωμένο μου στην τηλεόραση να έχω να κάνψ με καθημερινές δουλειές. Από την άλλη μεριά, είναι και εντελώς καρμικό ότι εγώ, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης και ο Δάνης Κατρανίδης μοιραζόμαστε για ακόμα μια φορά το ίδιο πλατό. Είναι ωραίο να συνεργάζεσαι με ανθρώπους που εκτιμάς και έχεις αγαπήσει. Γενικότερα το κλίμα στα γυρίσματα είναι πολύ αγαπησιάρικο».

Όσο για τον ρόλο της «Μαρίνας» τον οποίο υποδύεται στη σειρά;

Θα την δούμε να ενσαρκώνει μια γοητευτική αρχαιολόγο, η οποία είναι ένα καλομαθημένο κορίτσι που έχει μάθει να τα έχει όλα στην ζωή του. Ένα κορίτσι το οποίο μεγάλωσε μέσα σε ένα ροζ συννεφάκι χωρίς να του λείπει τίποτα, αφού οι γονείς της είναι μεγαλοαστοί. Παρ΄όλ΄αυτά, δεν είναι ευτυχισμένη. Θα τη δούμε να ψάχνει να βρει την δική της προσωπική αλήθεια, τον δικό της δρόμο στη ζωή, και αυτή η αναζήτηση θα την οδηγήσει σε δύσκολους και μελαγχολικούς δρόμους, ��ίσω από τους οποίους θα κρύβονται και πολλά, σημαντικά μυστικά.