​Τους συντελεστές που θα πλαισιώσουν τον Μάρκο Σεφερλή στο «Mega Με Μία», αλλά και τον πρώτο καλεσμένο της εκπομπής, που κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα, 13 Οκτωβρίου, αποκάλυψε το κανάλι της Μεσογείων!

Στο πλευρό του κωμικού ηθοποιού θα βρίσκεται η σύζυγός του, Έλενα Τζαβαλιά, ο επί χρόνια «πιστός» της πρωινής ζώνης του Mega Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Χριστίνα Πολίτη, που προ μηνών δήλωσε ότι δεν θέλει να ξανακαθίσει σε πάνελ αλλά τελικά αντικατέστησε την Δέσποινα Καμπούρη και ο στενός συνεργάτης του Μάρκου στις θεατρικές παραστάσεις, Στέλιος Κρητικός.

Στην κουζίνα της εκπομπής θα βρίσκεται ο Ανδρέας Λαγός, ενώ τα άστρα και τα ζώδια θα λέει -«κλασσικά»- η Βίκυ Παγιατάκη.

Εκτός από τον Στέλιο Κρητικό, ο Μάρκος Σεφερλής θα έχει ακόμα έναν θεατρικό του συνεργάτη στην παρέα, τον Στέλιο Παπαδόπουλο, ο οποίος προτίμησε τελικά να είναι πίσω από τις κάμερες και δεν αποχώρησε από την εκπομπή, όπως λανθασμένα ανέφεραν κάποια δημοσιεύματα!

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, το «Mega Με Μία» θα έχει ένα ευέλικτο σκηνικό στο οποίο ο ηθοποιός - παρουσιαστής θα κάνει τα... δικά του, ενώ «ποδαρικό» θα κάνει ο Χρήστος Χολίδης.