​Με διπλό επεισόδιο αυτή την Κυριακή, 12 Οκτωβρίου, στις 21:10, κάνει πρεμιέρα η νέα σειρά του Star «Όρκος Σιωπής», με την συγκλονιστική υπόθεση και το εξαίρετο καστ! Στη συνέχεια, θα μεταδίδεται από Τρίτη έως και Παρασκευή, στις 21:00.

Η νέα σειρά, που θα προβάλλεται σε Ελλάδα και Κύπρο και είναι συμπαραγωγή του Star και του Σίγμα, θα καθηλώσει το κοινό σε σενάριο Σταύρου Αβδούλου και Ειρήνης Ριτσώνη και σκηνοθεσία Γιάννη Βασιλειάδη και Γιώργου Σιούγα. Τα τραγούδια, που γράφτηκαν ειδικά για τον «Όρκος Σιωπής», ερμηνεύει ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ 2 (640x394).jpg

Ένας ανεξιχνίαστος φόνος, ένα ανείπωτο μυστικό, μια π��ράνομη ερωτική ιστορία, ένας μάρτυρας που δε μίλησε ποτέ, ένας έρωτας χωρίς αύριο, θα «ζωντανέψουν» στις οθόνες μας.

ΟΡΚΟΣ ΣΙΩΠΗΣ 1 (640x327).jpg

Το καστ της σειράς απαρτίζουν σπουδαίοι και ταλαντούχοι ηθοποιοί, μεταξύ των οποίων οι Κάτια Δανδουλάκη, Δάνης Κατρανίδης, Παναγιώτης Μπουγιούρης, Κώστας Κάππας, Αντιγόνη Δρακουλάκη, Υρώ Λούπη, Μάνος Ιωάννου, Τόνυ Δημητρίου, Κατερίνα Μισιχρόνη, Μαίρη Νέγρη, Εύη Δαελή, Δημήτρης Παπαδάκης, Μαρία Κορινθίου, Χρήστος Πλαΐνης, Περικλής Κασσανδρινός και Μαριλίτα Λαμπροπούλου.

Άραγε, ποιός θα τολμήσει να σπάσει τον «Όρκο Σιωπής»;

Δείτε στο βίν��εο το τρέιλερ της σειράς!