​Παράταση στο δικαστικό θρίλερ για την βίλα των Μελισσίων: Ελένη Μενεγάκη και Γιάννης Λάτσιος δεν εμφανίστηκαν το πρωί της Τρίτης στην Ευελπίδων, με αποτέλεσμα η δίκη να αναβληθεί!

Η διαμάχη του πρώην ζευγαριού επρόκειτο να εξεταστεί από την Δικαιοσύνη 10η κατά σειρά και η διαδικασία θα γινόταν στην αίθουσα 3 του κτιρίου 4. Ωστόσο, ούτε η παρουσιάστρια, ούτε ο διευθυντής του ΑΝΤ1, έδωσαν το «παρών», όπως είχαν κάνει και στο προηγούμενο δικαστικό τους ραντεβού.

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο Γιάννης Λάτσιος ζητά να πουληθεί το 1.000 τετραγωνικών σπίτι που απέκτησαν το 2004 και τα χρήματα να μοιραστούν με βάση το αρχικό συμβόλαιο του σπιτιού, δηλαδή 25% σε εκείνον και 75% στην πρώην σύζυγό του, ως αντιστάθμισμα των οικονομικών αξιώσεων που έχει καθώς, όπως υποστηρίζει, η Ελένη Μενεγάκη δεν έδωσε ούτε ένα ευρώ για τα οικογενειακά τους έξοδα όσο ήταν παντρεμένοι. Από την άλλη, η παρουσιάστρια αντιπροτείνει να γραφτεί το σπίτι στα τρία τους παιδιά και επικρίνει τον πρώην ακόμα και για την τιμιότητά του.