​Αποκαλύψεις για τον δολοφόνο του Αχμέτ, αλλά υπό όρους, καθώς και πρόταση γάμου, έχει σήμερα η «Προδοσία», η σειρά του Star που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40!

Η Μπαχάρ διαβεβαιώνει τον Σονέρ πως ο Ζιγιά δεν θα την επισκεφθεί ποτέ ξανά. Πάντα με τη βοήθεια του Σουλεϊμάν, ο Σονέρ μαθαίνει τελικά τι είπε ο Ζιγιά στην Μπαχάρ και αναλαμβάνει δράση: οργανώνει μια ρομαντική βραδιά στον κήπο και κάνει πρόταση γάμου στην Μπαχάρ, η οποία δέχεται συγκινημένη.

Στο μεταξύ, ο Χακάν έχει μεταφέρει στο σπίτι του τον άρρωστο πατέρα του. Αναλαμβάνει να τον φροντίζει και του ζητά ως αντάλλαγμα να μιλήσει στη Μπερίν και να της πει όλη την αλήθεια σχετικά με τη δολοφονία του Αχμέτ και την ανάμιξη του. Στην αρχή ο Εκρέμ Τατλίογλου είναι ανένδοτος αλλά στη συνέχεια αλλάζει γνώμη και ζητάει από τον Χακάν να καλέσει τη Μπερίν για να μιλήσουν. Συμφωνεί να τους α��οκαλύψει το δολοφόνο του Αχμέτ αλλά θέτει έναν όρο.

Ο Αρίφ συλλαμβάνεται ενώ κάνει απόπειρα να αποδράσει. Ενώ ο Τουγρούλ ετοιμάζεται να τον υποβάλει σε φριχτά βασανιστήρια, ο Αρίφ του ανακοινώνει πως είναι έτοιμος να πάρει την Τζεμιλέ και να της αναφέρει τις απαιτήσεις του. Η πρόταση του εκπλήσσει τον Τουγρούλ. Ο Τουγρούλ τηλεφωνεί στην Τζεμιλέ και ο Αρίφ ψάχνει την κατάλληλη ευκαιρία…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!