​Στρίβειν δια των «ενοχλητικών» ερωτήσεων η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, όταν την ρώτησαν οι δημοσιογράφοι για την αποχώρηση της Ζήνας Κουτσελίνη από τον Alpha, αφού μόνο κατοστάρι δεν έκανε για να το αποφύγει!

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η υπεύθυνη του ψυχαγωγικού προγράμματος αποτελεί πλέον παρελθόν για το κανάλι, αφού το συμβόλαιό της δεν ανανεώθηκε, πριν καλά καλά κλείσει μήνα συνεργασίας με το «Σπίτι μου Σπιτάκι μου».

0073_STAMATOPOYLOS_SPIROPOYLOY_KOYTSELINI_29102013.jpg
Τι απαντά σε όλα αυτά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου την οποία ακολουθεί μια «κατάρα»… αποχωρήσεων, αφού η Ζήνα Κουτσελίνη δεν είναι η πρώτη συνεργάτης της που αποχωρεί;

ΤΙΠΟΤΑ! Κάμερες και φωτογράφοι την πέτυχαν στη παρουσίαση event όπου τους είπε:

«Ευχαριστώ, ευχαριστώ! Με περιμένει ο άνθρωπος! Ευχαριστώ».

Τρία ευχαριστώ στη σειρά, απάντηση καμία. Άτιμη «κατάρα»…

Την ίδια στιγμή, η Ζήνα Κουτσελίνη μέσω του Faceboοk της, σχολίασε με αινιγματικό τρόπο τα γεγονότα, γράφοντας το παρακάτω post:

10708329_696592927096172_1063428983_n.jpg
Να θυμίσουμε πάντως, πως η Ζήνα Κουτσελίνη πριν από λίγο καιρό, είχε βγει δημόσια και είχε εκφράσει την στήριξή της στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, λέγοντας πόσο πολύ την πιστεύει.

Διαβάστε αναλυτικά παρακάτω τι είχε πει:

«Θεωρώ ότι είναι ένα πάρα πολύ δυνατό τηλεοπτικό πρόσωπο. Την πιστεύω πάρα πολύ, και για μένα, άνθρωποι που με γνωρίζουν, λένε πως αν δεν σε πιστεύω και δεν σε εκτιμώ, δεν μπορώ να δουλέψω μαζί σου. Για μένα δηλαδή, είναι πολύ σπουδαίο το γεγονός ότι μπόρεσα στην αρχή της Κωνσταντίνας, να είμαι μαζί της. Εγώ θα την έκανα κεντρικό πρόσωπο, σε όποιο κανάλι κι αν ήμουν, γιατί ο,τι κι αν κάνει είναι στο επίκεντρο, βγάζει φως και λάμψη, περπατάει και το περπάτημά της είναι θορυβώδες».


ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΩΣ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ Η SHOWBIZ, ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑΣ.