​Δυόμιση μήνες έχουν περάσει από τον θάνατο του πατέρα της, και η Κατερίνα Ζαρίφη δεν κρύβει την συγκίνησή της κάθε φορά που μιλάει γι΄αυτόν, μιας και η απώλειά του είναι κάτι που δεν μπορεί να ξεπεράσει.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, μιλώντας στην εκπομπή «Σπίτι μου Σπιτάκι Μου», με δυσκολία συγκράτησε τα δάκρυά της, μιλώντας για εκείνον:

«Ουσιαστικά εγώ μεγάλωσα σαν αγόρι και ο πατέρας μου ήταν το πρότυπό μου, γιατί ήταν ��νας άνθρωπος χορτασμένος, αυτό που λέμε μάγκας. Ήμουν το αγόρι της οικογένειας, και με τον μπαμπά μου είχα μια τρομερή επαφή και ήταν ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος».

katerina_zarifi2_h_633_451-614x377.jpg

Η μόνη της χαρά, είναι ότι ο σύντροφός της και ο πατέρας της, είχαν γνωριστεί:

«Η μεγάλη μου χαρά, είναι ότι ο μπαμπάς πρόλαβε να γνωρίσει τον Γιάννη. Ήταν κολλητάρια. Πολύ θα ήθελα έναν γιο και να τον πω "Νικόλα", γιατί θα βγει σίγουρα λεβέντης σαν τον μπαμπά».

Για να καταλήξει λέγοντας ότι:

«Δεν πιστεύω ότι ο μπαμπάς μου έχει φύγει. Είναι λίγο τρελό αυτό. Παίρνω τηλέφωνο τη μάνα μου στη Θήβα, και λέω τώρα θα το σηκώσει και θα μου πει “Επ! Που είσαι μαναράκι;”. Θεωρώ ότι είναι σε ένα ταξίδι. Ήμουν 20 μέρες φυτό, κοίταγα ταβάνια και δεν ήξερα πώς να το αντιμετωπίσω αυτό το πράγμα! Με τον μπαμπά, επειδή αγωνιστήκαμε μαζί, πίστευα πως θα το κερδίσουμε».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.