​Λίγο πριν την αυτοδιάλυσή του είναι το Εποπτικό Συμβούλιο της ΝΕΡΙΤ: ο αναπληρωτής πρόεδρός του, Ανδρέας Ζούλας, παραιτήθηκε, ενώ πληροφορίες λένε πως την παραίτησή της ετοιμάζει και η Τατιάνα Καραπαναγιώτη!

Στην επιστολή παραίτησης, ο κ. Ζούλας αναφέρει ως «τελικό λόγο», όπως τον χαρακτηρίζει, το ότι δεν δημοσιεύτηκε στα ΜΜΕ, ούτε αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο, η ομόφωνη απόφαση αποδοκιμασίας των κυβερνητικών παρεμβάσεων στη δημόσια τηλεόραση, που πήρε το Εποπτικό Συμβούλιο την περασμένη Τετάρτη.

«Ήδη, και μόνο η παραίτησή μου συνεπάγεται κατάργηση του Εποπτικού Συμβουλίου, καθώς αυτό, κατά τον ιδρυτικό της ΝΕΡΙΤ νόμο, δεν μπορεί να υφίσταται με τέσσερα μόνο μέλη», συνεχίζει ο παραιτηθείς και καταλήγει: «η διάλυση και πολύ περισσότερο η αυτοδιάλυση του Εποπτικού Συμβουλίου, είναι η ύστατη πράξη μας που μπορεί να κάνει την Κυβέρνηση να αντιληφθεί έστω και τώρα την αλυσίδα των λαθών που έχει διαπράξει κατά τη συγκρότηση της ΝΕΡΙΤ και να επιχειρήσει μια δεύτερη, σοβαρή εκ μέρους της αυτή τη φορά, προσπάθεια».