​Πριν καν βρεθούν απέναντι στη ζώνη 10:00 - 13:00 δείχνουν τα… δόντια τους τα ζεύγη Λιάγκα - Σκορδά και Σεφερλή - Τζαβαλιά: η παρουσιάστρια του Mega σχολίασε την πρεμιέρα των αντιπάλων και τους «κάρφωσε» δεόντως, λίγες ημέρες μετά τα σχόλια που είχε κάνει προ ημερών ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

«Είδα την πρεμιέρα τους! Βασισμένο στη γνωστή συνταγή και, δικαίως, γιατί συνταγή που σου έχει κάνει επιτυχία δεν την αλλάζεις. Βέβαια, ομολογώ, ότι είδα και πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία, στοιχεία που δίνουν απάντηση στην ερώτηση “μα πως ένας ηθοποιός, και συγκεκριμένα ο Σεφερλής, μπορεί να κάνει συνέντευξη;”. Το “Πρωινό” έδωσε λοιπόν την απάντηση... Με τον ίδιο τρόπο που ένας δημοσιογράφος και δύο και τρεις και τέσσερις, με ζωντανή ορχήστρα στο πλατό, μπορούν να χορεύουν και να τραγουδούν, να κάνουν δη��αδή θέατρο!», είπε η Έλενα Τζαβαλιά.

Προ ημερών και όχι για πρώτη φορά, μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή με την Ευγενία Μανωλίδου, ο Γιώργος Λιάγκας είχε αφήσει σαφείς αιχμές για την επιλογή του Mega. «Βάλανε δύο ανθρώπους που ήταν ήδη καλά στη δουλειά τους. Εγώ είχα ήδη εμπειρία εννέα χρόνων στην παρουσίαση και η Φαίη είναι η καλύτερη παρουσιάστρια αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα. Βάλανε λοιπόν μαζί ανθρώπους που είχαν εμπειρία σε αυτό που έκαναν και όχι ένα αντρόγυνο. Μήπως τελικά αυτό ήταν το μυστικό της επιτυχίας και όχι ότι είμαστε αντρόγυνο;», είχε πει χαρακτηριστικά.

Η Έλενα Τζαβαλιά, πάντως, πολύ το χαίρεται που γίνονται σχόλια για το «Mega με Μία», που θα κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα, 13 Οκτώβρη. «Βλέπω ανθρώπους να ασχολού��ται μαζί μας πριν αρχίσουμε. Εύχομαι το ίδιο να κάνουν και μετά», ανέφερε και πρόσθεσε: «δεν μας φοβίζει τίποτα! Έχουμε μάθει να υπάρχουμε έτσι και στο θέατρο, δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε θιάσους απέναντί μας που κάνουν το ίδιο πράγμα με εμάς, αλλά ο καθένας παρουσιάζει το προϊόν του με τον δικό του τρόπο. Αν ο τρόπος ο δικός μας αρέσει, θα έχει επιτυχία».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις της Έλενας Τζαβαλιά