Κι εκεί που νομίζαμε ότι η φιλία Μαρίας Ηλιάκη – Κατερίνας Καινούργιου έληξε αναίμακτα, έρχονται τα δύο κορίτσια και μας διαψεύδουν, καθώς η μία «αδειάζει» την άλλη σε πρόσφατες συνεντεύξεις τους!

Το νέο επεισόδιο στη «μάχη» έρχεται πριν οι δύο πρώην συνεργάτιδες βρεθούν «απέναντι» και με δεδομένη την κόντρα που φανερώθηκε όταν η Ηλιάκη δεν κάλεσε την Καινούργιου στα γενέθλιά της.

«Προτιμώ να συνεργαστώ με κάποιον μέτριο που να έχει πολύ καλή ψυχή, παρά με κάποιον κακοπροαίρετο άνθρωπο ακόμα κι αν βρίσκεται στην κορυφή. Καλύτερα να είσαι φίλος με κάποιον που βρίσκεται πιο μακριά άλλα έχει ωραία ψυχή, από το να είσαι με κάποιον κάθε μέρα και να σε υπομονεύει», λέει η Κατερίνα στο περιοδικό «Celebrity».

Τονίζοντας ότι δεν μιλάνε πιά με την Μαρία Ηλιάκη, η παρουσιάστρια καταλήγει όλο νόημα: «μου έχει γίνει μάθημα: τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζεσαι δεν πρέπε�� να τους κάνεις φίλους σου. Εγώ αυτό το λάθος το έκανα. Έβαλα κάποιους ανθρώπους στη ζωή μου, τους θεώρησα οικογένεια και ήταν μέγα λάθος».

Καλέ για ποια Μαρία (και ποιόν Νίκο, επίσης) χτυπάει η καμπάνα;
Μάλλον για την… Ηλιάκη, η οποία πριν από μία εβδομάδα, στο περιοδικό «Εγώ Weekly» έλεγε πως δεν υπάρχει καμία κόντρα μεταξύ τους!

«Μια υποτιθέμενη κόντρα μεταξύ γυναικών πάντα πουλά. Με την Κατερίνα αποδείξαμε ότι συνεργαστήκαμε άψογα τέσσερα χρόνια… Έχουμε περάσει ωραίες στιγμές με την Κατερίνα εκτός κάμερας», ανέφερε χαρακτηριστικά, προσθέτοντας πως η πρώην συνεργάτιδα έλειπε από τα γενέθλια δεν έχει τύχει να μιλήσουν λόγω… επαγγελματικών υποχρεώσεων!

Σιγά με το... οξυζενέ, κορίτσια!