Οι σπουδαίες γυναικείες γκεστ εμφανίσεις συνεχίζονται στην αγαπημένη, κωμική σειρά «Mike & Molly»: αυτή τη φορά, η βραβευμένη με Όσκαρ Κάθι Μπέιτς χαρίζει μια ξεκαρδιστική ερμηνεία, στο ρόλο της παιδικής φίλης της Πέγκι!

MIKE  MOLLY - Κάθι Μπέιτς, Ρόντι Ριντ, Μελίσα Μακάρθι (800x533).jpg

Στο 15ο επεισόδιο του 4ου κύκλου, που θα προβληθεί την Κυριακή 5 Οκτωβρίου, στις 16:40, η Μόλι γνωρίζει μια παιδική φίλη της Πέγκι, την Κέι και, πραγματικά, συναντά στο πρόσωπό της το φιλαράκι, που πάντα ονειρευόταν. Η Πέγκι, όμως, αντιδρά στην προοπτική δημιουργίας αυτής της νέας φιλίας…

MIKE  MOLLY - Κάθι Μπέιτς, Μελίσα Μακάρθι (800x545).jpg

Αυτή είναι η δεύτερη φορά που η Κάθι Μπέιτς παίρνει μέρος σε μια κωμική σειρά, καθώς το 2012 υποδύθηκε το φάντασμα του «Τσάρλι Χάρπερ» στη σειρά «Two And A Half Men» και κέρδισε βραβείο ΕΜΜΥ για την ερμηνεία της.

MIKE  MOLLY - Κάθι Μπέιτς,Μελίσα Μακάρθι, Ρόντι Ριντ (800x533).jpg

Όταν οι παραγωγοί του «Mike & Molly», που μεταδίδεται κάθε Σάββατο και Κυριακή από το Star, προσέγγισαν την Μπέιτς εκείνη δεν χρειάστηκε να το σκεφθεί καθόλου: «όταν μου είπαν ότι με θέλουν στη σειρά είπα, εντάξει, είμαι μέσα. Και όταν με ρώτησαν αν θέλω να υποδυθώ κάποιον άλλο χαρακτήρα τους είπα ότι στη συγκεκριμένη σειρά είμαι διατεθειμένη να υποδυ��ώ ακόμα και την καμηλοπάρδαλη με πορτοκαλί βούλες, δεν με νοιάζει, θέλω να λάβω μέρος!», δήλωσε χαρακτηριστικά η δημοφιλής πρωταγωνίστρια.