​Τον βλέπετε καθημερινά στις 18:40 στις οθόνες σας, μέσα από την επιτυχημένη σειρά του Star, «Kuzey Guney»!

Ήρθε όμως η ώρα να μάθετε ποιος είναι ο "Kuzey" κατά κόσμον… Κιβάντς Τατλιτούγ!

566_K-van-Tatl-tu-kivanc-tatlitug.jpg
Στην χώρα του, τον αποκαλούν «Μπράντ Πίτ» της Τουρκίας, και όχι άδικα, αφού ο Κιβάντς εκτός από ταλαντούχος ηθοποιός είναι και ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα, έχοντας βγάλει εκατομμύρια από την συμμετοχή του σε σειρές αλλά και διαφημιστικά σποτ.

Γεννημένος στα Άδανα της Νότιας Τουρκίας στις 27 Οκτωβρίου του 1983, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Kuzey Guney», προέρχεται από μια οικογένεια που είχε αλυσίδα ζαχαροπλαστείων για πάνω από 100 χρόνια.

428666c4-ba3e-4fd4-bdb6-383a9bc639ef.jpg
Το όνομά του σημαίνει «Περηφάνια», ενώ το επίθετό του είναι μια σύνθεση των τουρκικών λέξεων «Γλυκός» (τάτλι) και «ουρά του αλόγου» (τουγκ).

Ο Κιβάντς το 2002, πήρε το Βραβείο του Καλύτερου Μοντέλου της Τουρκίας και Παγκοσμίως.

20405925.jpg-r_640_600-b_1_D6D6D6-f_jpg-q_x-xxyxx.jpg
Το 2005, αποφάσισε να κάνει στροφή στη καριέρα του, συμμετέχοντας στη σειρά Ασημένια Φεγγάρια. Η σειρά προβλήθηκε για 3 χρόνια και οι μετοχές του νεαρού Κιβάντς εκτινάχτηκαν στα ύψη. Το 2007, αμέσως μετά το τέλος ��ων Ασημένιων Φεγγαριών, ο Κιβάντς πρωταγωνίστησε στη σειρά Μενεξέ. Στη συνέχεια, πρωταγωνίστησε με τη Μπερέν Σαάτ στη σειρά Πειρασμός. Εκείνη η σειρά θεωρείται η μεγαλύτερη επιτυχία του Κιβάντς Τατλιτούγ. Το 2010, μετά το τέλος του Πειρασμού, ο Κιβάντς αποφάσισε να απέχει από τη τηλεόραση, όμως έκανε μια έκτακτη εμφάνιση στη σειρά EZEL. Από το 2011 και δύο σεζόν πρωταγωνίστησε στην σειρά «Kuzey Guney». Ενώ από τον Μάρτιο του 2014 ο Κιβάντς θα έχει τον ρόλο του Κούρτ Σεήτ στην σειρά εποχής Κούρτ Σεή�� και Σούρα που είναι βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Nermin Bezmen.

kivanc-tatlitug.jpg
Το 2008 και το 2010 βραβεύτηκε ως «Καλύτερος Ηθοποιός», παίρνοντας την «Χρυσή Πεταλούδα», ενώ σύμφωνα με δεκάδες άρθρα τουρκικών εφημερίδων, θεωρείται από τους καλύτερους ηθοποιούς της γενιάς του και από τους λίγους που θα μπορούσαν να κυνηγήσουν καριέρα και στο Hollywood.

kivanc-tatlitug-1366872660.jpg
Τελευταίο του εγχείρημα; Η δισκογραφία, μιας και εκτός από ομορφιά, ο «Kuzey» διαθέτει ΚΑΙ φωνή!

Μέσα από τη σειρά, οι δρόμοι του μουσικού πενταγράμμου ανοίχτηκαν για τον Κιβάντς Τατλιτούγκ, αφού για τις ανάγκες της σειράς έπρεπε να ερμηνεύσει κάποια τραγούδια, με αποτέλεσμα να τραβήξει το ενδιαφέρον της μουσικής βιομηχανίας.

kivanc-tatlitug-kimdir.jpg
Τι δήλωσε ο ίδιος γι΄αυτό;

«Αυτό απαιτούσε η σκηνή, έτσι γράφτηκε το σενάριο και εγώ απλώς έκανα το καθήκον μου».