Ένα τρίτο πρόσωπο φαίνεται πως ήταν τελικά η αιτία που η Κέλι Μπρουκ διέλυσε τον αρραβώνα της με τον Ντέιβιντ Μάκιντος!

kelly2.jpg
Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η 36χρονη τηλεπερσόνα-μοντέλο, ανακοίνωσε μέσα στο Σαββατοκύριακο πως εκείνη και ο αρραβωνιαστικός της, Ντέιβιντ Μάκιντος, τραβάνε πλέον χωριστούς δρόμους, παρά το γεγονός ότι πριν από περίπου δυο εβδομάδες ζούσαν τον έρωτά τους στη Μύκονο, με τα δημοσιεύματα να θέλουν έγκυο την Κέλι στο πρώτο της παιδί.

kelly3.jpg

Για ποιο λόγο όμως η 36χρονη τηλεπερσόνα-μοντέλο αποφάσισε έτσι ξαφνικά να διαλύσει τον αρραβώνα;

Όπως αναφέρει η «Sun», όλα ξεκίνησαν όταν η πρώην του Μάκιντος, Σάρα Χάρπερ, τον κατηγόρησε ότι πήγε μαζί της, ενώ ήταν ακόμα ζευγάρι με την πληθωρική Κέλι.

kelly4.jpgkelly5.jpg
Σύμφωνα με την «Sun», όταν η Κέλι όταν το έμαθε της είπε να τον… «χαίρεται», πως είναι «ένας άντρας γεμάτος ανασφάλειες, που ποτέ δεν θα καταφέρει να συμπεριφερθεί σωστά σε μια γυναίκα», προσθέτοντας πως «η μαγειρική του είναι απαίσια επίσης. Δεν θα μου λείψει τίποτα από εκείνον. Αξίζω κάτι καλύτερο. Μας χρησιμοποίησε και τις δυο!»

kelly9.jpg
Τι απαντά σε όλα αυτά ο Ντέιβιντ Μάκιντος; Με μια ανοιχτή επιστολή, απαντά στην εφημερίδα, λέγοντας ότι «είμαι πολύ ταραγμένος με όλα αυτά τα δημοσιεύματα. Γνωρίζω τη Σάρα ε��ώ και επτά χρόνια, αλλά δεν ήμασταν ποτέ τίποτα παραπάνω από απλοί φίλοι. Μου στάθηκε σε ένα δύσκολο πρόβλημα που είχα με το γιο μου, και περνούσα καλά μαζί της επειδή ήταν party animal. Βγαίναμε πολύ πριν κάνω δεσμό με την Κέλι. Η κοντινή μας φιλία κράτησε μόλις τέσσερις μήνες, αλλά δεν άντεχα παραπάνω το γεγονός ότι ήθελε να διασκεδάζει συνεχώς και να παίρνει ναρκωτικά, κάτι που εγώ ΔΕΝ κάνω, παρά το γεγονός ότι με κατηγορεί γι’ αυτό. Αρνούμαι επίσης κατηγορηματικά, ότι ενώ ήμουν με την Κέλι, την απάτησα μαζί της. Είναι 100% αναληθή τα όσα ισχυρίζεται η Σάρα. Είμαι πληγωμένος και αηδιασμένος από τους ισχυρισμούς της. Είμαι σίγουρος πως όλα αυτά τα έκανε από ζήλια, επειδή πρώτον ξέρει πως δεν την θέλω ερωτικά, και δεύτερον πως μόνο την Κέλι θέλω και αγαπώ. Ποτέ δεν απάτησα την Κέλι. Είναι ο κόσμος μου, και το μόνο άτομο για το οποίο ενδιαφέρομαι πραγματικά. Είμαι αθώος, και η σχέση μου με την Σάρα ήταν πάντοτε σε πλατωνικό επίπεδο. Δεν το πιστεύω πως τα ψέμματα της Σάρα έκαναν την Κέλι να ακυρώσει τον αρραβώνα μας. Πίστευα πως η γυναίκα που πραγματικά αγαπούσα δεν θα τα πίστευε και θα στεκόταν στο πλευρό μου!»
harper.jpg