Κλαυθμός και οδυρμός στην ελληνική πρωτεύουσα: η νικήτρια του «The Voice», Μαρία Έλενα Κυριάκου, εξομολογήθηκε πως δεν θα μετακομίσει στην Αθήνα γιατί... υπάρχει φτώχεια!

Τι κι αν πριν από κάποιες εβδομάδες η τραγουδίστρια ετοίμαζε βαλίτσες, διαλαλώντας πως είναι σε συζητήσεις για εμφανίσεις σε νυχτερινό κέντρο; Άλλαξε γνώμη το κορίτσι!

«Αν με ρωτούσατε πριν ένα μήνα, μπορεί να το σκεφτόμουν. Όχι πια. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο για τα παιδιά μου. Εδώ έχω ένα πρώην σύζυγο που με στηρίζει αφάνταστα με τα παιδιά και μια μητέρα η οποία προσέχει τα παιδιά όσο λείπω εγώ για τις δουλειές. Στην Αθήνα αυτή την στιγμή υπάρχει πολλή φτώχεια. Θέλω να προστατέψω τα παιδιά μου από κάθε κίνδυνο. Δεν θα το ρίσκαρα ποτέ στην περίπτωση που υπάρχει πιθανότητα αποτυχίας σε αυτό που πάω να κάνω», απαντά η Μαρία Αντουανέτα, εεεε Έλενα θέλαμε να γράψουμε, στο περιοδικό «Prestige Pafos» όταν την ρωτούν αν τελικά θα μετακομίσει από την Κύπρο στην Ελλάδα.

Μάλλον έχει συνηθίσει στα λούσα της Λάρνακας η νικήτρια του talent show και δεν αντέχει την Αθήνα… Ή μήπως δεν θέλει να παραδεχθεί πώς «ναυάγησαν» οι συζητήσεις για live εμφανίσεις;