Καλεσμένη στην εκπομπή «Μία» και την Τατιάνα Στεφανίδου ήταν την Πέμπτη η Κάτια Δανδουλάκη η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα καθημερινή δραματική σειρά του Star (σε συμπαραγωγή με ��ο κυπριακό κανάλι ΣΙΓΜΑ ), «Όρκος Σιωπής» που θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.

«Αυτή η δουλειά θα μας κάνει περήφανους γιατί φανατιστήκαμε όλοι και φανατιστήκαμε και με τη συμπαραγωγή του ΣΙΓΜΑ της Κύπρου γιατί και η Κύπρος ανοίγει αυτή τη στιγμή τις πόρτες για μυθοπλασία και για δουλειά. Αυτή τη στιγμή δίνουμε τα χέρια και λέμε μαζί μπορούμε ακόμα καλύτερα. Έχουν ενωθεί εξαιρετικά καλοί Κύπριοι συνεργάτες, από ηθοποιούς, σκηνοθέτες, συντελεστές με τους ανάλογους Έλληνες δικούς μας» ανέφερε η ηθοποιός και πρόσθεσε: «Αυτό το εγχείρημα είναι πάρα πολύ δύσκολο γιατί μην ξεχνάτε ότι δουλεύουν ταυτόχρονα δύο συνεργεία σε δύο διαφορετικά μέρη, σε δύο διαφορετικές χώρες».

100914125000_0294.JPG
Η κα Δανδουλάκη η οποία δήλωσε πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που συμμετέχει σε αυτή τη σειρά η οποία θα προβάλλεται στην prime time ζώνη του καναλιού, περιέγραψε περιληπτικά την υπόθεση ενώ έκανε και κάποιες αποκαλύψεις για το ρόλο της.

100914125000_0964.JPG

«Σε λίγες γραμμές, είναι μια οικογένεια, ένα ανδρόγυνο, εγώ και ο Δάνης ο Κατρανίδης. Ο προηγούμενος άντρας μου με τον οποίο είχα δυο παιδιά έχει σκοτωθεί και έχει σκοτωθεί κάτω από πολύ μυστηριώδεις συνθήκες. Δεν ξέρουμε καν αν είμαι και εγώ αναμειγμένη στο φόνο αυτό, λόγω του ότι είχα τεράστιο έρωτα με τον αδελφικό του φίλο που ήταν ο Δάνης. Άρα έχουμε τρίγωνα, τετράγωνα, πεντάγωνα, οχτάγωνα δεκάγωνα, έρωτες, μίση, πάθη, πολιτικές διαφθορές, διεκδικήσεις, φόνους, αγάπες και συναισθήματα. Μια καθημερινή σειρά πρέπει να τα έχει όλα αυτά για να μπορεί να κεντρίσει το ενδιαφέρον. Δεν μπορεί να επικεντρωθεί στην ιστορία ενός ζευγαριού ή δύο ζευγαριών μόνο» ανέφερε.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Όρκος Σιωπής»: ΑΥΤΟ είναι το τρέιλερ της ΝΕΑΣ καθημερινής δραματικής σειράς του Star!