Μετά την Έλενα Τσαβαλιά, ΚΑΙ ο Μάρκος Σεφερλής έδωσε τη δική του απάντηση στο άρθρο που ανέβηκε στο site του Πέτρου Κωστόπουλου, με τίτλο «Μάρκος Σεφερλής: Το Δελφινάριο μας δίνει τώρα και μαθήματα δημοσιογραφίας! Γελάμε;», το οποίο είναι υπογεγραμμένο με ψευδώνυμο.

Ο ηθοποιός που από τον Οκτώβριο θα παρουσιάζει το πρωινό του Mega, σχολίασε τα όσα γράφονται στο άρθρο, ενώ παράλληλα υπερασπίστηκε με σθένος την σύζυγό του, Έλενα Τσαβαλιά, την οποία το άρθρο χαρακτηρίζει ως «κομπάρσα β».

Διαβάστε παρακάτω αναλυτικά, πως το σχολίασε ο Μάρκος Σεφερλής:

«Τα υπέγραψε ο ίδιος ο Πέτρος Κωστόπουλος; Γιατί εγώ είδα ότι τα υπέγραψε κάποιος με ψευδώνυμο! Να βάλει το όνομά του όποιος τα γράφει και να του απαντήσω πολύ ευχαρίστως».

Μάλιστα απόρησε, αφού όπως είπε, «το μόνο που έχω κρατήσει από τον Πέτρο Κωστόπουλο είναι τα υμνητικά σχόλια που έκανε κάθε φορά που πήγαινα στην εκπομπή του, γιατί δεν πήγα μόνο μια φορά. Πήγα αρκετές φορές και στην βραδινή του και στην πρωινή του εκπομπή».

Τόνισε δε όλο νόημα, πως «εγώ, η Έλενα Τσαβαλιά, η κομπάρσα αυτή όπως αναφέρθηκε, και η Στέλλα η Καλλή είμασταν στο τελευταίο αποχαιρετιστήριο πάρτι που έκανε με τους συνεργάτες της εκπομπής του, όπου δεν κάλεσε άλλους επώνυμους. Ήμασταν οι τρείς μας απ’ ότι θυμάμαι».

Και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πέσει σε τέτοιο σφάλμα, μετά από όλα αυτά τα κολακευτικά που έχει πει για μένα, χαρακτηρίζοντάς με ως “φαινόμενο Σεφερλή” όταν έβγαζε περιοδικά», ξεκαθαρίζοντας πως με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχουν καλή σχέση στην showbiz, «αλλά δεν είμαστε και κολλητοί. Πόση χολή μπορεί να έχουν αυτά τα σχόλια και το αν ισχύουν, μπορείτε να το κρίνετε εσείς».

Στη συνέχεια, υπερασπίστηκε και την σύζυγό του, λέγοντας:

«Ο χώρος της showbiz ξέρει ποιος είμαι εγώ, ποια είναι η Έλενα Τσαβαλιά, αλλά και ποια ήταν η Έλενα Τσαβαλιά πριν από μένα, και πόσο έχει δουλέψει πριν με γνωρίσει».

Τέλος, απάντησε και σε όσους τον κατηγόρησαν πως δεν είναι δημοσιογράφος για να κάνει πρωινό:

«Το δημοσιογραφικό κομμάτι είναι ένα 20λεπτο από την εκπομπή. Όλο το άλλο είναι ψυχαγωγικό. Είναι η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Αντώνης Λουδάρος δημοσιογράφοι; Το Mega είπε ας δούμε και κάτι άλλο. Είναι τόσο κακό δηλαδή; Τόσα χρόνια βλέπουμε πρωινές εκπομπές στο ίδιο ύφος, στο ίδιο στυλ με τις ίδιες στήλες. Είπαμε να κάνουμε κάτι διαφορετικό. Είναι έγκλημα;»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΙ ΕΙΠΕ.