​Την απάντησή της σε όσους την κατηγόρησαν πως βγάζει την αδερφή της στο «Live U» για τηλεθέαση, έδωσε η Πόπη Τσαπανίδου.

Η παρουσιάστρια που όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr μεταδίδει τις εξελίξεις από την Βόρεια Ελλάδα με τη βοήθεια της αδερφής της, Λίας Τσαπανίδου, απάντησε στους κακόβουλους, πως:

«Δεν βγήκα χθες στην τηλεόραση. Αν περίμενα να κάνω τηλεόραση βγάζοντας την αδερφή μου, θα την είχα βγάλει πολλά χρόνια πριν. Επίσης σε αυτή τη χώρα επειδή είναι μικρή και γνωριζόμαστε καλά, ξέρουμε τι είναι ο καθένας. Επίσης δεν με ενδιαφέρει και πάρα πολύ το αρνητικό, κακόβουλο σχόλιο. Με ενδιαφέρει η αρνητική κριτική, η βάσιμη, και την λαμβάνω σοβαρά υπόψιν μου για να βελτιωθώ, αλλιώς δεν πας παρακάτω. Αν κάποιος θέλει να πει κάτι, να οι αφορμές!»

Τέλος, μίλησε και για το ανανεωμένο «Live U», που βλέπουμε καθημερινά στις οθόνες μας 10:00 με 13:00 :

«Έχουμε αρχίσει και βρίσκουμε βηματισμό πιο καλά, είναι κουρδισμένη η ομάδα και κυλάει καλύτερα το πράγμα. Κάναμε κάποιες ανανεώσεις και μικρές αλλαγές. Το παλεύουμε. Εγώ δεν μπορώ να κάθομαι πολύ καιρό στα ίδια. Λίγο βαριέμαι. Θέλω να το νιώθω διαφορετικό. Φέτος κάναμε κάποιες αλλαγές και νομίζω πως βγάζουμε πολύ καλύτερη εικόνα προς τα έξω!»

ΔΕΙΤΕ ΣΤΟ VIDEO ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗ��Η ΤΗΣ ΠΟΠΗΣ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πόπη Τσαπανίδου: «πέρασαν την αδερφή μου για… κόρη μου!»