​Η απαγωγή και τα βασανιστήρια του Μετέ μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο της σειράς του Star «Η Προδοσία», που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40.

Ο Μετέ περνάει φρικτά βασανιστήρια στα χέρια του Τουγρούλ.

Στο μεταξύ, η Μπερίν γεννάει έναν γιο και θρηνώντας ακόμα τον Αχμέτ, αποφασίζει να του δώσει το όνομά του. Η Μπαχάρ επιστρέφει αθόρυβα μετά από μακρά απουσία. Και ενώ λέει ότι δεν της λείπει ο Σονέρ, αντιθέτως της λείπει πολύ η Ντενίζ. Και κατά μεγάλη σύμπτωση θα βρεθεί στα γενέθλιά μιας φίλης της ως υπεύθυνη για τη διασκέδαση των παιδιών. Η αντίδραση όμως της Ντενίζ δεν είναι η αναμενόμενη. Ο σύζυγος της Μεσουντέ, ο Ίμπο πιάνει την καλή. Κερδίζοντας το λαχείο η ζωή του αλλάζει αναπάντεχα.

Ο Χακάν, μετά από προτροπή της Τζεμιλέ, αναλαμβάνει το δισκοπωλείο του Μετέ. Εκεί τον επισκέπτεται η Καρολίν και ο Χακάν θέτει σε εφαρμογή σιγά – σιγά το σχέδιο του.

Ο Τουγρούλ τελικά εμφανίζεται. Οι υποψίες επιβεβαιώνονται. Η απαγωγή του Μετέ ήταν δική του δουλειά! Αφού φέρνει την Τζεμιλέ σε επαφή με τον γιο της, ο Τουργούλ της κάνει μια ντροπιαστική πρόταση που θα θέσει τη ζωή του σε κίνδυνο. Η Τζεμιλέ πηγαίνει στη στρατοχωροφυλακή για να σώσει το γιο της. Αυτό όμως γίνεται αφορμή για να περιπλεχθεί η κατάσταση ακόμα περισσότερο.

Ο Χακάν από την πλευρά του κάνει ενέργειες για να καθαρίσει το όνομά του από τις υποψίες για ανάμιξή του στη δολοφονία του Αχμέτ…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου