​Μετά από πολλά χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης, η Σταματίνα Τσιμτσιλή γνωρίζει καλά τι θέλει και τι ζητά τόσο από τη ζωή της, όσο και από τα επαγγελματικά της.

Η παρουσιάστρια έχει καταλήξει πλέον, πως «το σημαντικότερο κομμάτι είναι η καλή ψυχολογία. Θέλω να ξυπνώ το πρωί και να ξέρω ότι εκεί που θα πάω να δουλέψω, θα περνώ καλά. Γιατί ωραία τα νούμερα, ωραίες οι τηλεθεάσεις, ωραία τα παχυλά συμβόλαια, αλλά αν είναι να καταπιέζεις τα θέλω και την ψυχολογία σου, και να επιστρέφεις στο σπίτι με άγχος και στρες, δεν έχουν κανένα νόημα. Εμένα με ενδιαφέρει να είμαι καλά».

στ1.jpgστ2.jpg

Τονίζει ακόμα, πως δεν δουλεύει από χόμπι:

«Οι άνθρωποι της δικής μου γενιάς δεν πήραν ποτέ τα υπέρογκα ποσά που ακούγονταν κάποτε. Προσωπικά, κάνω μια δουλειά όχι από χόμπι. Άλλωστε δεν έχω παντρευτεί κανέναν εφοπλιστή, ούτε είμαι γόνος πλούσιας οικογένειας. Δουλεύω για να μπορώ να καλύψω τα έξοδά μου, και να συμβάλλω στις ανάγκες του σπιτιού μου. Αλλά παρ’ όλ΄αυτά, το χρήματα δεν είναι αυτοσκοπός. Αν είχα δυο προτάσεις που στη μια θα ήταν πιο εξασφαλισμένος ο παράγοντας καλή ψυχολογία, και στην άλλη τα πιο πολλά χρήματα, εγώ θα επέλεγα την πρώτη. Θέλω να περνώ καλά, να επιστρέφω σπίτι μετά τη δουλειά, και να νιώθω όμορφα. Αν καταπιέζεσαι όλη μέρα, ακόμα κι αν το κάνεις για έναν υψηλό μισθό, στο τέλος θα σου βγει στην υγεία σου. Κυνηγώ την ευτυχία στην κάθε στιγμή. Είναι θέμα νοοτροπίας πια».

στ3.jpg
Μιλώντας για το κεφάλαιο «οικογένεια», δεν κρύβει πως «για μένα είναι το πιο σημαντικό. Επειδή ήταν κάτι που το ήθελα πάρα πολύ και δεν ήρθε εύκολα, το βιώ��ω με απόλυτη ευτυχία. Από την πρώτη στιγμή που γνώρισα τον Θέμη ήθελα να γίνει. Για μένα η μεγαλύτερη ευτυχία είναι η οικογενειακή. Αλλά επειδή δεν πρέπει να ωραιοποιούμε και τις καταστάσεις, τα δυο παιδιά σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα, δεν είναι και εύκολη υπόθεση. Θα έλεγα λοιπόν ότι ζω την απόλυτη ευτυχία, συνδυασμένη με ένα τρομερό τρέξιμο».

στ4.jpg

Είναι όμως έτοιμη για ένα τρίτο παιδί;

«Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς. Πάντα ήθελα να κάνω οικογένεια. Εγώ όμως προς το παρόν προτιμώ να ξεκουράσω τον οργανισμό μου, αλλά και να ζήσω τις κόρες μου, να τους αφιερώσω χρόνο και την καλή μου διάθεση. Θέλω να τις χαρώ, οπότε το βλέπουμε για αργότερα…»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως χάνει τα κιλά της δεύτερης εγκυμοσύνης που έχουν «μείνει»:

«Δεν με έχει πιάσει πανικός. Μου ��χουν μείνει κάποια κιλά, αλλά θα τα χάσω με σωστή διατροφή. Το σημαντικό δεν είναι η γρήγορη απώλεια, αλλά η σωστή και ισορροπημένη διατροφή που θα φέρει μόνιμο αποτέλεσμα. Τρώω πολλά γεύματα, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, φρούτα, σαλάτες, και επιλέγω για κυρίως γεύμα κρέας, ψάρι και κοτόπουλο. Το νερό είναι απαραίτητο στοιχείο της καθημερινότητάς μου, και βοηθά επίσης πολύ».

Τέλος, αποκάλυψε πως όλα είναι σχεδόν έτοιμα για το πρώτο της βιβλίο, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 23 Οκτωβρίου από τις εκδόσεις «Ψυχογιός», με τίτλο «Όλα για λίγο παράδεισο».