Νέες καταιγιστικές εξελίξεις επιφυλάσσει σήμερα η «Προδοσία», στο νέο επεισόδιο του τρίτου κύκλου της σειράς του Star, που μεταδίδεται καθημερινά στις 18:40!

Ο Οσμάν μένει στο σπίτι της Αϊτσά. Η Τζεμιλέ δεν καταφέρνει να επικοινωνήσει με τον Οσμάν και στεναχωριέται πολύ. Ο Μετέ και ο Σουλεϊμάν προσπαθούν να βρουν μια λύση για αυτό το θέμα και καταστρώνουν ένα σχέδιο. Η Αϊτσά και ο Οσμάν, χωρίς να γνωρίζουν τίποτα, ενοχλούνται από τα άτομα που τους επισκέπτονται. Η αποκάλυψη της πραγματικής τους ταυτότητας είναι μια ευχάριστη έκπληξη.

Την ίδια ώρα, η Μπαχάρ επιστρέφει χωρίς να την υποδεχτεί κανείς, ούτε στο αεροδρόμιο, ούτε στο σπίτι και η απογοήτευση της είναι μεγάλη. Ο Σονέρ και η Ντενίζ, μαζί με την Φιλίζ, βρίσκονται έξω.

Στο μεταξύ, ο Αρίφ κυνηγάει τον Τουγρούλ. Η Τζεμιλέ δεν βρίσκει στο σπίτι τον Αρίφ και ανησυχεί. Στη γειτονιά κυκλοφορεί η φήμη ότι ο Αρίφ παράτησε την Τζεμιλέ. Ο Σονέρ για να τον συγχωρέσει η Μ��αχάρ της κάνει μία έκπληξη. Σε αυτή τη βραδιά - έκπληξη ο Αρίφ εξομολογείται κάτι…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ του επεισοδίου!