​Στη Μύκονο βρέθηκαν Ελένη Μενεγάκη και Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ώστε να περάσουν παρέα, τις τελευταίες ημέρες των διακοπών τους.

el1.jpgel2.jpg
Οι δυο τους συναντήθηκαν στο σκάφος του προέδρου του Alpha, Δημήτρη Κοντομηνά, το οποίο άραξε την περασμένη Παρασκευή στο «Νησί των Ανέμων».

el3.jpgel4.jpg
Έτσι Ελένη και Κωνσταντίνα εκμεταλλεύτηκαν την ευκαιρία, πήραν το φουσκωτό και βγήκαν στα Ματογιάννια, για βόλτα και shopping therapy.

el5.jpg

Όπως θα δείτε και στο φωτορεπορτάζ, ντυμένες στα άσπρα με πανομοιότυπο στυλ και… ύφος, έκαναν τις αγορές τους σε κατάστημα ρούχων, ενώ η Ελένη λέγεται πως δαπάνησε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να αγοράσει κοσμήματα (ένα δαχτυλίδι με εντυπωσιακή πέτρα και βραχιόλια με διαμάντια), από γνωστό κοσμηματοπωλείο του νησιού.

el6.jpgel7.jpg
Στην παρέα τους, ήταν και η μικρότερη αδερφή της Κωνσταντίνας, Κατερίνα Σπυροπούλου, η οποία απολάμβανε τη συντροφιά τους.

el9.jpg
Στη Μύκονο με την Ελένη ήταν και ο σύντροφός της Μάκης Παντζόπουλος, ο οποίος δεν εθεάθη μαζί τους στη βόλτα.

el8.jpg
Το ζευγάρι άφησε για λίγο το ησυχαστήριο του στα Άχλα, ώστε να περάσει χαλαρές στιγμές με φίλους στην υπερπολυτελή θαλαμηγό.

el10.jpg
Αυτή, είναι η πρώτη φορά μάλιστα που η Ελένη επισκέπτεται τη Μύκονο από το 2009, όταν ξεκίνησε ο δεσμός της με τον Ματέο, και «κέρδισαν» την Ελένη τα Άχλα.
el11.jpgel12.jpg

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.