​Ένα κωμικό «γυναικείο» γουέστερν, με θεαματικές σκηνές δράσης, ακροβατικά και κόμικ χαρακτήρες, παρουσιάζει απόψε, σ��ις 22:00, το Star: πρόκειται για τις «Λησταρχίνες» («Bandidas»), με την Πενέλοπε Κρουζ και την Σάλμα Χάγιεκ!

Σε σκηνοθεσία Χοακίμ Ρόνινγκ και Έσπεν Σαντμπεργκ, η ταινία μας μεταφέρει στο Μεξικό, στα τέλη του 1840, όπου η δημιουργία μίας σιδηροδρομικής γραμμής, που θα ενώνει το Μεξικό με τις Η.Π.Α., απειλεί τις εκτάσεις καλλιεργειών των Μεξικανών αγροτών.

Δύο εκ διαμέτρου αντίθετες γυναίκες, η Μαρία, ένα αμόρφωτο και φτωχό αγροτοκόριτσο και η Σάρα, μία σπουδαγμένη στην Ευρώπη κόρη μεγαλογαιοκτήμονα, θα αφήσουν τις προσωπικές τους διαφορές στην άκρη και θα γίνουν ένα δυναμικό δίδυμο, με στόχο να εμποδίσουν τον αδυσώπητο αντιπρόσωπο της τράπεζας που έχει αναλάβει την κατασκευή της γραμμής, ο οποίος αναγκάζει τους αγρότες να εγκαταλείψουν την περιουσία τους.

Οι δύο σέξι γυναίκες θα δημιουργήσουν ένα δίδυμο ληστών τραπεζών, που όμοιό του η Δύση δεν έχει ξαναδεί! Σαν δύο μοντέρνες Ρομπέν των Δασών, οι όμορφες και σκληρές καουμπόισσες ξαφρίζουν μία - μία μεγάλες τράπεζες και επιστρέφουν τα λάφυρα στους αδικημένους αγρότες

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!