Για την προσωπική του ζωή και συγκεκριμένα για την στιγμή που έγινε για πρώτη φορά πατέρας μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο Νίκος Αναδιώτης.

ανα2.jpg

Ο ηθοποιός- παρουσιαστής, ο οποίος φωτογραφήθηκε ημίγυμνος δίπλα στην θάλασσα αποκάλυψε τι ένιωσε όταν αντίκρυσε το παιδί του, ενώ συνέστησε σε όλους τους μελλοντικούς μπαμπάδες να μπουν στο χειρουργ��ίο την ώρα του τοκετού.

Στην ερώτηση πως φανταζόταν τη στιγμή που θα ερχόταν στον κόσμο το παιδί του και πώς ήταν τελικά απάντησε: «Ό,τι κι αν φανταζόμουν, ό,τι και αν μου είχαν πει, όλα ήταν θεωρίες, μπροστά στην πραγματικότητα. Είναι από εκείνες τις στιγμές στη ζωή σου που δεν πρόκειται να ξεχάσεις ποτέ! Νομίζω ότι τα ελληνικά μου είναι φτωχά για να μπορέσω να περιγράψω τα συναισθήματα που ένιωσα».

ανα3.jpg

Ο Νίκος Αναδιώτης είπε πως ήταν στο πλευρό της συζύγου του την ώρα του τοκετού, ενώ ο ίδιος πως είναι μια στιγμή που τον έδεσε απόλυτα μαζί της.

«Είναι κάτι που συστήνω σε όλους τους μελλοντικούς μπαμπάδες. Είναι μία στιγμή που σε δένει απόλυτα με τη γυναίκα σου! Έχω ακούσει πολλούς που προβληματίζονται ή που λένε ότι μπορεί να φοβηθούν ή να λιποθυμήσουν… Τίποτα από αυτά δεν συμβαίνει! Ειλικρινά, βλέποντας τη Βασιλική την ώρα του τοκετού, τη θαύμασα και συνειδητοποίησα πόσο δυνατές είναι όλες οι γυναίκες. Κανένας άντρας δεν θα μπορούσε να το αντέξει. Η γυναικεία φύση είναι τέτοια που τις βοηθάει να ανταπεξέλθουν, γιατί αντλούν δύναμη μέσα από την καρδιά τους».

Όσο για το αν σκέπτονται να αποκτήσουν δεύτερο παιδί είπε: «Εννοείται ότι θα θέλαμε, για να έχει και ο Σπύρος παρέα. Αλλά δεν το προγραμματίζουμε. Όποτε θέλει ο Θεός θα μας το δώσει».