Κατά του «Ice Bucket Challenge», επειδή από φιλανθρωπική πράξη έγινε… πλάκα, δήλωσε η Δούκισσα Νομικού και δεν αποδέχθηκε την πρόκληση, λίγες ώρες μετά και την εναντίωση του ηθοποιού Σίλα Σεραφείμ!

«I'm not accepting the challenge. Μπράβο σε όσους το έκαναν δίνοντας παράλληλα χρήματα για την ALS . Μπράβο κ σε εκείνους που δεν το έκαναν αλλά προσέφεραν χρήματα έτσι κ αλλιώς . Έχουν συγκεντρωθεί ήδη πάνω από 40 εκατ. δολάρια», έγραψε η σέξι παρουσιάστρια, την ώρα που άλλοι Έλληνες celebrities, με πιο πρόσφατη την Φαίη Σκορδά, συνεχίζουν να γίνονται μούσκεμα και να προκαλούν.

Συνοδεύοντας το μήνυμά της με συγκλονιστική φωτογραφία, που αφενός έδειχνε ένα ομαδικό μπουγέλωμα με κουβάδες στις ΗΠΑ κι αφετέρου ένα παιδί από την Αφρική να πίνει νερό από ένα καπάκι, η Δούκισσα κατέληξε: «είναι συναρπαστικό το πόσο γρήγορα όλος ο πλανήτης μπορεί να συσπειρωθεί για καλό σκοπό. Γιατί στην αρχή ήταν για καλό σκοπό , μετά έγινε πλάκα. Φαίνεται όμως πως δεν "γελούν" όλοι σε αυτόν τον κόσμο με τη συγκεκριμένη πλάκα»!

Πολλοί διαδικτυακοί φίλοι της γοητευτικής ξανθιάς συμφώνησαν μαζί της, λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είπε τα πράγματα με το όνομά τους!

dutchessice.jpg