​Στο χορό του… «Ice Bucket Challenge» μπήκαν Μαίρη Συνατσάκη και Ντορέττα Παπαδημητρίου, ακολουθώντας τους stars του εξωτερικού και τη φρενίτιδα που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ημέρες στα social media με το μπουγέλωμα για φιλανθρωπικό σκοπό.

Όπως σας έχει ήδη γράψει το star.gr, η εκστρατεία στήριξης του ιδρύματος για την αντιμετώπιση της νόσου ALS (Αμυοτροφική Πλάγια Σκλήρυνση) ζητά από κάθε τολμηρό να λουστεί με παγωμένο νερό, να «ανεβάσει» το βίντεο στο Ίντερνετ και ναπροκαλέσει άλλα τρία άτομα να πράξουν το ίδιο. Στόχος είναι να βρεθεί θεραπεία για τη νόσο που προσβάλλει τα νευρικά κύτταρα στον εγκέφαλο και την σπονδυλική στήλη, μία από τις πιο κοινές νευρομυϊκές παθήσεις παγκοσμίως.

συνατσακη-ντορετα.jpg
Οι δυο παρουσιάστριες, φόρεσαν τα bikini τους, και μπουγελώθηκαν, μόνο που το έκαναν λάθος, μιας και το «Ice Bucket Challenge», προϋποθέτει ο κουβάς με το νερό να έχει μέσα παγάκια, εκτός κι αν τα κορίτσια φρόντισαν το νερό να είναι ήδη παγωμένο.

Ποια είναι τα επόμενα τρία άτομα που προκάλεσαν να αυτομπουγελωθούν;

Ο Σάκης Ρουβάς, ο Νίκος Αλιάγας και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, στους οποίους έδωσαν «διορία» 24 ωρών, να το ετοιμάσουν και να το «ανεβάσουν» στα social media.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΜΠΟΥΓΕΛΩΜΑ Τ��Σ ΜΑΙΡΗΣ ΣΥΝΑΤΣΑΚΗ ΜΕ ΤΗ ΝΤΟΡΕΤΤΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.