​Με την προτελευταία ταινία της Μπρίτανι Μέρφι πριν από το θάνατό της, ένα θρίλερ μυστηρίου υπό τον τίτλο «Η Αναζήτηση» («Abandoned»), θα μας καθηλώσει απόψε, στις 22:00, το Star!

Τ��ν αμερικανική παταγωγή του 2010 σκηνοθετεί ο Μάικλ Φέιφερ και τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Μπρίτανι Μέρφι, Ντιν Κέιν, Μίμι Ρότζερς και Πίτερ Μπογκντάνοβιτς.

Η ταινία αφηγείται την ιστορία της Μαίρη, που συνοδεύει το σύντροφό της στο νοσοκομείο για μια επέμβαση ρουτίνας. Όταν, όμως, επιστρέφει λίγο αργότερα για να επιστρέψουν στο σπίτι του, αυτός είναι άφαντος, ενώ στα αρχεία του νοσοκομείο δεν βρίσκονται στοιχεία για την εισαγωγή του! Η αστυνομία δεν μπορεί να τη βοηθήσει, ενώ οι φίλοι της, που δεν είχε τύχει να τον γνωρίσουν, την αμφισβητούν και δεν την πιστεύουν.

Είναι ο διευθυντής του νοσοκομείου μπλεγμένος σε μια σκοτεινή συνωμοσία συγκάλυψης; Μήπως ο πανικός, που βιώνει η Μαίρη, οφείλεται στα ψυχολογικά προβλήματα, που αντιμετώπιζε στο παρελθόν; Υπάρχει πιθανότητα ο φίλος της να μην υπήρξε ποτέ και να ήταν ένα παιχνίδι του μυαλού της; Σύντομα η Μαίρη θα έρθει αντιμέτωπη με μια σοκαριστική αλήθεια, που θα είναι η αρχή σε έναν εφιάλτη χωρίς τέλος…

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!