​Η οικονομική κρίση φαίνεται ότι έχει αγγίξει και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, ο οποίος κάνει διακοπές με τους κολλητούς του, στην Εύβοια.

Και σου λέει ο παρουσιαστής γιατί να κάνω περιττά έξοδα και να αγοράσω ρούχα, καλύτερα να ξοδέψω τα λεφτά μου με τους φίλους μου σε βόλτες και ξενύχτια…

Για αυτό ο Δημήτρης εθεάθη σε παραλία με το μπλουζάκι του… πανεπιστημίου (έχει ολοκληρώσει τις σπουδές του εδώ και χρόνια) και ένα καφεδάκι ανά χείρας.

Υπήρξαν βέβαια και αυτοί που έσταξαν «φαρμάκι» για αυτή την εμφάνιση του… Όχι εγώ, η καλή του φίλη, επίσης παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου, που τον πήρε τηλέφωνο και τον ρώτησε αν το φόρεσε γιατί θέλει να δείξει τα γυμνασμένα ��πράτσα του;

Το έσωσε όμως το κορίτσι όταν του είπε ότι έχει «τουμπανιάσει» και άλλα παρόμοια θετικά σχόλια για την εμφάνιση του, ενώ στη συνέχεια του είπε ότι όλα αυτά του τα λέει επειδή είναι στον… αέρα (ουπς, αυτό πρέπει να πόνεσε).

Ο ίδιος πάντως φρόντισε για ακόμη μια φορά να πει ότι είναι μόνος στη ζωή, δίχως κάποιο ταίρι (κορίτσια τρέξτε, γυμνάζετε κιόλας), ενώ τελικά δεν μάθαμε ποτέ για ποιόν λόγο έβαλε το συγκεκριμένο μπλουζάκι, το οποίο, η αλήθεια είναι ότι του ήταν «τσίτα».

Δείτε το βίντεο…