​Μπορεί να «έφυγε» ξαφνικά και άδοξα, όμως ο Ρόμπιν Γουίλιαμς, θα μείνει για πάντα «ζωντανός» μέσα από τις ταινίες του.

Μάλιστα, ο αγαπημένος και βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός, πριν «φύγει» από τη ζωή, άφησε πίσω του τέσσερις ολοκληρωμένες ταινίες, οι οποίες αναμένεται να βγουν στις κινηματογραφικές αίθουσες, μέσα στον επόμενο χρόνο.

Έτσι, θα τον απολαύσουμε στην ταινία «Night at the Museum: Secret of the Tomb» που θα κυκλοφορήσει στις 19 Δεκεμβρίου, ενώ πρωταγωνιστεί και στη ταινία: «Merry Friggin Christmas», που σχεδιάζεται να κυκλοφορήσει στις ΗΠΑ στις 7 Νοεμβρίου.

Δεν έμεινε όμως μόνο σε αυτές τις ταινίες αλλά συμπρωταγωνίστησε και με τον Μπομπ Οντένκιρκ, στο δράμα του Ντίτο Μοντιέλ, με τίτλο «Boulevard», που έκανε το ντεμπούτο του νωρίτερα φέτος στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Tribeca.

Επιπρόσθετα, ο Γουίλιαμς, έδωσε τη φωνή του στον χαρακτήρα «Dennis the Dog» στην ταινία «Absolutely Anything», η οποία αναμένεται να βγει μέσα στο 2015.

Σημειώνεται, ότι η εταιρεία παραγωγής «20th Century Fox», επίσης είχε ετοιμάσει και την συνέχεια για την «Mrs. Doubtfire» του 1993, αλλά τελικά ο αγαπημένος ηθοποιός δεν πρόλαβε να διαβάσει το σενάριο!