​Το «φυσάνε και δεν κρυώνει», οι φίλοι και πρώην συμπαρουσιαστές Μαρία Ηλιάκη και Νίκος Μουτσινάς, οι οποίοι μάλλον δεν περιμέναν ότι το κανάλι θα βρει τους αντικαταστάτες τους και θα συνεχίσει να προβάλει την εκπομπή στην απογευματινή ζώνη.

icemax_620_79984236eedd1f8d724e5a1e7e6b5512.jpg
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες η εκπομπή αλλάζει τίτλο και η ομάδα που θα κάνει συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό θα αποτελείται από τρεις γυναίκες και έναν άντρα (ποιος τον είδε και δεν τον φοβήθηκε τον Μουτσινά, καθώς θα είναι μια η ανδρική παρουσία στην εκπομπή αυτή τη φορά και όχι δύο όπως στο «Δέ��τε τους»).

aleka-kamila-flickr-parisgr.jpg
Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου, η Μπέττυ Μαγγίρα, η Αλέκα Καμηλά και ο… Γιώργος Λιανός, θα προσπαθήσουν να «κερδίσουν» το τηλεοπτικό κοινό με την απογευματινή εκπομπή τους.

img1.jpg
Αν και κανείς, πλην της Καινούργιου που ανανέωσε το συμβόλαιό της με το κανάλι της Κάντζας πριν από το καλοκαίρι, δεν έχει ακόμα υπογράψει, θεωρείται οριστικό ότι αυτοί οι τέσσερις θα είναι οι παρουσιαστές που θα αντικαταστήσουν Μουτσινά και Ηλιάκη.

Maggira51-308x231.jpg
Η συνάντησή τους θα γίνει τέλος Αυγούστου για να αποφασίσουν τη θεματολογία της εκπομπής, ενώ είναι σαφές ότι θα έχουν όλοι ίσο ρόλο, ενώ η πρεμιέρα της εκπομπής αναμένεται να γίνει τον Οκτώβριο.