​Χαμός γίνεται στη Μύκονο τις τελευταίες μέρες, καθώς πλήθος επωνύμων έχει κατακλύσει το νησί. Και φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει η Σάσα Σταμάτη, η οποία μετά την Τήνο, αποφάσισε να συνεχίζει τις διακοπές της στο νησί των ανέμων.

sasa_v_420_420.jpg
Τι να κάνω για να μην με καταλάβουν αναρωτιόταν η παρουσιάστρια. Και τότε της ήλθε μια τρελή ιδέα. Έτσι, άρπαξε τα… λευκά δίχτυα των τοπικών ψαράδων και τα έβαλε πάνω από το μαγιό της, σαν φόρεμα, ενώ άρχισε να περπατάει περήφανη και όλο χάρη στα σοκάκια της Μυκόνου.

Φυσικά το σύνολο ολοκληρώθηκε με μαύρα γυαλιά και μαλλί… Πίπης Φακιδομύτης, ενώ συνοδευόταν και από έναν μαυροντυμένο νεαρό (μην της πάρει και τη δόξα- άσπρο η παρουσιάστρια- μαύρο ο συνοδός της).

timthumb.jpg
Και έγινε ένα σούσουρο λέει και επικράτησε πανικός, με τους ψαράδες να ζητάνε τα δίχτυα τους πίσω και να προειδοποιούν ότι θα μείνει χωρίς ψάρια το νησί και με εμένα να απορώ γιατί η Σάσα μας έβαλε ρούχο πάνω από το μαγιό… Βλέπετε, εγώ είχα συνηθίσει το κορίτσι να δείχνει τα προσόντα της, χωρίς ντροπή και περιττά υφάσματα.