​Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος μιλά για τους λόγους που δεν αποχώρησε από το Mega αλλά και την επικείμενη συνεργασία του με τον Μάρκο Σεφερλή.

«Για να φύγω πρέπει να μη με σηκώνει το περιβάλλον. Στο MEGA νιώθω οικεία. Είναι δικοί μου άνθρωποι. Κάνουμε συζητήσεις για πιθανά projects που θα με βοηθήσουν να εξελιχθώ» παραδέχεται ο ίδιος και προσθέτει:

«Με το MEGA έχω συμβόλαιο, δεν θέλω να το σπάσω. Έχω δώσει τα χέρια και τον λόγο μου. Ακόμη και όταν μου προτάθηκε πέρυσι να το αφήσω και αρνήθηκα, δεν μετάνιωσα. Και επιμένω σε αυτό. Στην τελική, δεν θέλω να τα έχω καλά με το MEGA αλλά με τον εαυτό μου».

Σχετικά με τον ρόλο του στο νέο πρωινό με τον Μάρκο Σεφερλή, ο ίδιος είπε: «Γεγονός είναι ότι φέτος θα έχω τελείως διαφορετικό ρόλο. Είμαι εκεί για τον Μάρκο. Δεν θα φύγω. Στη δουλειά είμαι σκυλί. Πρόθεση του καναλιού είναι ένα εναλλακτικό πρωινό και εγώ θα βοηθήσω να ανοίξει ο δρόμος. Σε ένα μήνα αρχίζουν οι ετοιμασίες».

Τέλος, ο ίδιος δήλωσε: «Εγώ ξέρω τι αξίζω, ξέρω και τι θέλω. Πιστεύω στις ομάδες, πιστεύω στον επικεφαλής μιας ομάδας που μπορεί να δώσει χώρο στον οποιονδήποτε. Το MEGA έχει λανσάρει το μοντέλο του ζευγαριού, το ίδιο έκανε μόδα και τις ομάδες. Μπορεί να μη γίνω πρώτος ποτέ. Εγώ ξέρω ότι δουλεύω 15 και 20 ώρες, μπορεί να είναι και θέμα ματαιοδοξίας, αλλά δουλεύω. Η χημεία είναι μια έννοια υπερεκτιμημένη στην τηλεόραση».