Δημόσια συγνώμη ζήτησε ο Μάρκος Σεφερλής στον Τζώνη Καλημέρη μετά το παράπονο που είχε εκφράσει για τον ηθοποιό ο γενικός διευθυντής Προγράμματος του Alpha στην εκπομπή «Καλοκαίρι Παντού».

Ο κ. Καλημέρης είχε αφήσει να εννοηθεί ότι ενώ ο Μάρκος Σεφερλής ήταν πολύ κοντά στο να «κλείσει» µε τον Αlpha, την τελευταία στιγµή προτίμησε το Mega χωρίς να τον ενηµερώσει.

«Τον πήρα δυο - τρεις φορές τηλέφωνο γιατί δεν με έπαιρνε αυτός, δεν μου βγήκε και από τον Τύπο έμαθα ότι έκλεισε με το MEGA. Αυτό με στενοχώρησε λίγο. Μου άφησε κάτι περίεργο αυτή η επαφή με τον Μάρκο γιατί μείναμε και λίγο μόνοι μας, συζητήσαμε λίγο οι δυο μας και είχα την εντύπωση ότι συνεννοηθήκαμε -όχι συμφωνήσαμε, συνεννοηθήκαμε» είχε αναφέρει ο κ. Καλημέρης χαρακτηριστικά.

Από την πλευρά του ο Μάρκος Σεφερλής, ο οποίος, όπως σας έχουμε γράψει από το star.gr, από το την ερχόμενη σεζόν θα αναλάβει την παρουσίαση της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής του Mega, απάντησε:

«Μια κουβέντα κάναµε µε τον Τζώνη Καληµέρη (…)χωρίς όµως να δώσουµε τα χέρια. Πέρα από αυτό όµως, πάντα έλεγα και στις συνεντεύξεις µου ότι προέχει για εµένα το Mega, αφού µε το συγκεκριµένο κανάλι είχε γίνει µία κουβέντα πριν από το "J2US", ότι τον επόµενο χειµώνα θα επιχειρούσαμε να κάνουµε ένα βραδινό σόου. Και µε τον Τζώνη –τον οποίο και ευχαριστώ για την πρόταση που µου έκανε– όντως µιλήσαµε. Mάλιστα, µου µίλησε και για τα οικονοµικά, ώστε να δούµε αν είµαστε σύµφωνοι, ενώ µου είπε ότι µε ήθελε για την απογευµατινή ζώνη αλλά και για ένα σίριαλ στον Alpha. Εγώ του απάντησα ότι θα µιλήσω πρώτα µε το Mega. Συγκεκριµένα, η κουβέντα µας έγινε την περίοδο του ανεβάσµατος της παράστασης "Allou Fun Mark", οπότε του είπα: “Είµαι πνιγµένος τώρα, να γίνει η πρεµιέρα, να µιλήσω και µε το Mega και µετά να πάρω την τελική απόφαση”. Και είναι κάτι που έλεγα και στα κανάλια, ότι δηλαδή µιλούσα µε 3 σταθµούς ταυτόχρονα, δεν είναι κρυφό αυτό. Μετά έκανα την κουβέντα µε το Mega και πριν προλάβω να απαντήσω στον Τζώνη, ανακοινώθηκε από τον σταθµό ότι θα είµαι τελικά εκεί. Εντάξει, έπρεπε να του απαντήσω στο τηλέφωνο. Βέβαια εγώ ως χαρακτήρας είµαι τελείως διαφορετικός από αυτό που βγαίνει προς τα έξω, είµαι πολύ πιο ντροπαλός και συνεσταλµένος και δεν το έκανα γιατί απλώς δεν ήξερα τι να του πω. ∆εν υπήρχε όµως κανένα άλλο θέµα. Του ζητάω συγγνώµη αν τον στενοχώρησα γιατί ήταν πολύ εντάξει απέναντί µου, πολύ ειλικρινής και µε τιµάει η πρότασή του. Αλλά να ξεκαθαρίσω τα πράγματα, σίγουρα δεν είχαµε συµφωνήσει για κάτι. Ότι κάναµε µια κουβέντα αναλυτική και λεπτοµερή για το τι ακριβώς θέλει από εµένα, την κάναµε. Εγώ –και το ξέρει ο κόσµος αυτό– όταν δίνω κάπου τον λόγο µου, χωρίς καν να υπάρχει χαρτί, τον τηρώ πάντα».