Ο Γιώργος Ασημινάκης δεν συνηθίζει να δίνει συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίζει να το κάνει μιλά για όλους και για όλα.

Ο floor manager εδώ και πολλά χρόνια συνεργάζεται με την Ελένη Μενεγάκη. Την ξέρει καλ��τερα από τον καθένα.

Ο ίδιος λοιπόν μίλησε για την παρουσιάστρια αλλά και για την παρεξήγηση, η οποία τον κράτησε για μικρό χρονικό διάστημα μακριά της.

«Γνωριστήκαμε μέσω του Ανδρέα Μικρούτσικου. Έχει απαιτήσεις, αλλά είναι πολύ καλή παρουσιάστρια. Όταν, όμως, πρόκειται για δουλειά, μπορεί να γίνει πολύ σκληρή. Αν αγριέψει, δεν πρέπει να μιλήσει κανείς. Βέβαια, όταν τσατιστεί, τις περισσότερες φορές έχει δίκιο».

ασημινακης.jpg

Και πρόσθεσε: «Πάνω στη δουλειά μού έβαλε χέρι. Δυο τρεις φορές μού μίλησε απότομα και έφυγα. Της έλειψα, όμως, και με ξαναπήρε. Συνεργαζόμαστε πολλά χρόνια, από την εποχή του ΑΝΤ1, και δεν την αφήνω για κανένα λόγο. Έχουμε τρελή χημεία. Όπως δεν μπορώ εγώ χωρίς εκείνη, νομίζω, δεν μπορεί κι εκείνη χωρίς εμένα».


Τέλος, είπε και για το γεγονός ότι στο παρελθόν έχει προτρέψει την Ελένη Μενεγάκη να αναλάβει την παρουσίαση ενός μεγάλου
show: «Πιστεύω πως θα μπορούσε να το διαχειριστεί με μεγάλη επιτυχία. Την πρήζω, αλλά το σκέφτεται. Θεωρώ πως είναι κάτι που η Ελένη θα κάνει εξαιρετικά και θα έχει μεγάλη απήχηση στους τηλεθεατές. Ο κόσμος την αγαπάει, κάτι που βλέπω καθημερινά στην εκπομπή. Ό,τι αγγίζει γίνεται χρυσάφι. Αυτή την εποχή, πιστεύω πως είναι η μόνη που φέρνει λεφτά στην τηλεόραση».