​Λίφτινγκ έκανε το λογότυπο της Eurovision με αφορμή την συμπλήρωση 60 χρόνων ζωής της, ενώ τις προσεχείς ημέρες αναμένεται να ανακοινωθεί η διοργανώντρια πόλη της Αυστρίας στην οποία θα φιλοξενηθεί ο διαγωνισμός τον ερχόμενο Μάιο!

Η αλλαγή στο λογότυπο, στο οποίο εξακολουθεί να δεσπόζει η καρδιά, έρχεται δέκα χρόνια μετά το ντεμπούτο του και, ήδη, το νέο σήμα -που δημιούργησε εταιρεία γραφ��στικής από το Άμστερνταμ- χρησιμοποιείται στην επίσημη ιστοσελίδα της Eurovision και τους λογαριασμούς της στα social media.

esc_revamp_1.jpg

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος της EBU, κρίθηκε απαραίτητο το σήμα να μείνει ίδιο, αλλά να αλλάξει η γραμματοσειρά και οι γραμμές του σχεδίου να γίνουν πιο απλές και μοντέρνες, συνδυάζοντας το παραδοσιακό με το καινούργιο.

Στο μεταξύ, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, εντός των επόμενων ημερών θα ανακοινωθεί η πόλη της Αυστρίας που θα φιλοξενήσει τη διοργάνωση του 2015, με την «μάχη» να δίνεται μετα��ύ Βιέννης, Ίνσμπουρκ και Γκρατς. Ο διαγωνισμός έχει οριστεί να γίνει το τριήμερο 19, 21 και 23 Μαΐου!

esc_revamp_5.jpg