Ποιό δελτίo Τύπου και ποιά επίσημη ανακοίνωση; Μέσω... Facebook η Μαρία Ηλιάκη ανακοίνωσε την μεταγραφή της στον Σκάι και -επειδή έτσι κάνουν τα μεγάλα ονόματα αγάπη μου- τόνισε ότι ήταν δική της απόφαση η αποχώρηση από τον Alpha!

«Μετα από 13 χρόνια, μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες, αποφάσισα να αποχωρήσω απο τον ALPHA. Ήταν η πιο γλυκιά τηλεοπτική περίοδος της ζωής μου, που θα τη θυμάμαι πάντα με σεβασμό και ευχαριστώ μέσα απ’ την καρδιά μου τους ανθρώπους που γνώρισα και συνεργάστηκα εκεί. Με όλους εσάς, τη διαδικτυακή μου παρέα, θα τα πούμε τον Σεπτέμβρη μέσα απ’την συχνότητα του ΣΚΑΪ. Είστε υπέροχοι και τα μηνύματά σας πολύ συγκινητικά και αγαπησιάρικα... όπως ακριβώς είναι και η σχέση μας άλλωστε. Σας φιλώ γλυκά και σας περιμένω…», έγραψε η παρουσιάστρια.

Το πιο... θεαματικό στην ανακοίνωση είναι η φράση «αποφάσισα να αποχωρήσω», όπου η Μαρία προσπαθεί να μας πείσει (ανεπιτυχώς) πως το φινάλε της συνεργασίας της με το κανάλι της Κάντζας δεν οφείλεται στο τέλος του «Δέστε Τους», ούτε στο ότι η Κατερίνα Καινούργιου πήρε δικ�� της εκπομπή κι εκείνη όχι

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, οι πληροφορίες θέλουν την Μαρία Ηλιάκη να αναλαμβάνει καθημερινή εκπομπή στην μεσημεριανή ζώνη του Σκάι, με πιθανότερο παρτενέρ τον Μάκη Πουνέντη.