Να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους καλούνται όλοι οι τηλεθεατές σε Αττική, Αργοσ��ρωνικό, βορειοδυτικές Κυκλάδες και μεγάλο τμήμα της Εύβοιας, καθώς από σήμερα, 1η Αυγούστου, επεκτείνεται το ψηφιακό σήμα!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, άψογη εικόνα και ήχο θα προσφέρουν πλέον 11 νέα κέντρα ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής της Digea, μαζί με τα δύο παλιότερα, εκείνα της Αίγινας και του Υμηττού.

Εκτός από εκείνους που θα λάβουν από σήμερα ψηφιακό σήμα στις παραπάνω περιοχές, επανασυντονισμό στην τηλεόρασή τους πρέπει να κάνουν και όσοι ήδη έβλεπαν ψηφιακά, ακολουθώντας μία πολύ εύκολη διαδικασία, που γίνεται με το τηλεκοντρόλ!

ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΕΠΑΝΑΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ

1. Για τηλεόραση με ενσωματωμένο δέκτη MPEG-4

- Στο τηλεκοντρόλ της τηλεόρασης πατήστε το κουμπί με την ένδειξη «Menu» [μενού].
- Επιλέξτε «Ρυθμίσεις».
- Επιλέξτε «Αυτόματος Συντονισμός» για αυτόματη εύρεση και αποθήκευση όλων των διαθέσιμων συχνοτήτων. Ανάλογα τη συσκευή, η επιλογή αυτή μπορεί να αναφέρεται ως «Αυτόματη Αναζήτηση» ή «Αυτόματο Σκανάρισμα». Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε εσείς τις συχνότητες όπως επιθυμείτε, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε «Χειροκίνητος Συντονισμός».
- Πατήστε «ΟΚ» ή «Yes» ή την αντίστοιχη εντολή της συσκευής σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
- Πατήστε «Exit» για να βγείτε από το μενού.

2. Για τηλεόραση με εξωτερικό αποκωδικοποιητή MPEG-4

- Στο τηλεκοντρόλ του αποκωδικοποιητή πατήστε το κουμπί με την ένδειξη «Menu» [μενού].
- Επιλέξτε «Εγκατάσταση».
- Επιλέξτε «Αυτόματος Συντονισμός» για αυτόματη εύρεση και αποθήκευση όλων των διαθέσιμων συχνοτήτων. Ανάλογα τη συσκευή, η επιλογή αυτή μπορεί να αναφέρεται ως «Αυτόματη Αναζήτηση» ή «Αυτόματο Σκανάρισμα». Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε εσείς τις συχνότητες όπως επιθυμείτε, μπορείτε εναλλακτικά να επιλέξετε «Χειροκίνητος Συντονισμός»..
- Πατήστε «ΟΚ» ή «Yes» ή την αντίστοιχη εντολή της συσκευής σας για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.
- Πατήστε «Exit» για να βγείτε από το μενού.

Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star!