​Σε ολόκληρη την Αττική, τον Αργοσαρωνικό, τις βορειοδυτικές Κυκλάδες και μεγάλο τμήμα της Εύβοιας επεκτείνεται από την Παρασκευή, 1η Αυγούστου, το ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα. Εκτός από εκείνους που θα δουν για πρώτη φορά ψηφιακά, οι τηλεθεατές που καλύπτονται από τα ψηφιακά κέντρα του Υμηττού και της Αίγινας θα χρειαστεί να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους.

Τα 11 νέα κέντρα ψηφιακής τηλεοπτικής εκπομπής της Digea, μαζί με τα δύο παλιότερα, εκείνα της Αίγινας και του Υμηττού, θα προσφέρουν από τα ξημερώματα της Παρασκευής στους τηλεθεατές της Αττικής και αρκετών άλλων περιοχών άψογη εικόνα και ήχο.

Προσοχή όμως! Οι τηλεθεατές που βλέπουν ήδη ψηφιακά θα πρέπει να επανασυντονίσουν τους δέκτες τους στις νέες συχνότητες, ενώ οι τηλεθεατές που θα δουν για πρώτη φορά ψηφιακά θα πρέπει να προμηθευτούν τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η διαδικασία του επανασυντονισμού είναι σχετικά απλή, πραγματοποιείται με το τηλεκοντρόλ και συνοψίζεται στη διαδρομή «Μενού - Εγκατάσταση - Αυτόματη Αναζήτηση», ή, εναλλακτικά, στην επιλογή «Επιστροφή Στις Εργοστασιακές Ρυθμίσεις».

Δείτε το βίντεο του κεντρικού δελτίου του Star με όσα χρειάζεται να ξέρετε!