​Σπουδαία μέρα η σημερινή για την επιστήμη: η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε on air πως οι καρχαρίες είναι σαρκοφάγοι, απαντώντας ��ε... σχετική απορία του Παύλου Σταματόπουλου!

Η ανακάλυψη – τομή σε όσα γνωρίζουμε μέχρι σήμερα έγινε με αφορμή μία γυναίκα που «γητεύει» τους καρχαρίες και φωτογραφίζεται μαζί τους. «Αυτοί οι καρχαρίες μπορεί να σε δαγκώσουν και να σου κάνουν ζημιά… Εννοείται ότι υπάρχουν και καρχαρίες που δεν τρώνε, αλλά οι συγκεκριμένοι δαγκώνουν», ανέφερε η Κατερίνα.

Μην νομίζεις ότι μόνο στην παρουσιάτρια ήρθε η... θεία φώτιση: προηγήθηκε ερώτηση του Παύλου Σταματόπουλου για το αν οι εν λόγω καρχαρίες είναι ή όχι σαρκοφάγοι, με την επισήμανση ότι υπάρχουν και κάποιοι που δεν τρώνε (νηστεία ή δίαιτα κάνουν;).

Να δεις που το δίδυμο του «Καλοκαίρι Παντού» έχει κατά νου την μοναδική περίπτωση καρχα��ία στον κόσμο που ΔΕΝ είναι σαρκοφάγος, η οποία καταγράφθηκε πριν από δύο χρόνια: μιλάμε για έναν καρχαρία - τροφό, σε ενυδρείο της Βρετανίας, ο οποίος, μετά από εγχείρηση αφαίρεσης αγκιστριού, σταμάτησε να τρώει κρέας και άρχισε να τρώει λαχανικά!

Αυτό θα πει... η αποθέωση της ενημέρωσης!

Δείτε στο βίντεο την ανακάλυψη Καινούργιου - Σταματόπουλου για τους σαρκοφάγους καρχαρίες