​Ένας στρατιωτικός που απειλεί με πυρηνικό ολοκαύτωμα, έχοντας ως συνεργάτη έναν πρώην επιστήμονα του προγράμματος «Παγκόσμιος Στρατιώτης», υποχρεώνει τον Λουκ Ντέβερο να επ��στρέψει στη δράση, απόψε, στις 22:00, στο Star!

Σε σκηνοθεσία Τζον Χάιαμς, στο «Παγκόσμιος Στρατιώτης – Αναγέννηση» ο Ζαν Κλοντ Βαν Νταμ «συναντά» τους Ντολφ Λούντγκρεν, Αντρέι Αρλόφσκι και Μάικ Πάιλ.

Όλα αρχίζουν όταν μια ομάδα τρομοκρατών κλέβει ένα νέος είδος τεχνολογίας που αποτελεί το μεγαλύτερο κρατικό μυστικό και καταφέρνει να κατασκευάσει τον Παγκόσμιο Στρατιώτη της νέας γενιάς, μια αδίστακτη πολεμική μηχανή. Σκοπός τους είναι ο Παγκόσμιος Στρατιώτης να κλέψει έναν πυρηνικό αντιδραστήρα από το Τσερνομπίλ και να απελευθερώσει ραδιενεργό νέφος.

Με την απειλή ενός πυρηνικού ολοκαυτώματος, ο μόνος που μπορεί να εμποδίσει το παρανοϊκό σχέδιο είναι ο Λουκ Ντέβερο, ένας Παγκόσμιος Στρατιώτης, που αναλαμβάνει ξανά δράση μετά από πολλά χρόνια. Ο Λουκ εξοπλίζεται με όπλα τελευταίας τεχνολογίας και επαναπρογραμματίζεται, με την ελπίδα πως η δύσκολη αποστολή του θα στεφθεί με επιτυχία. Εισβάλλοντας, όμως, στο εχθρικό στρατόπεδο, ο Λουκ θα αντιληφθεί πως δεν έχει μόνο έναν φονικό πολεμιστή να αντιμετωπίσει αλλά δύο, καθώς ανάμεσα τους βρίσκεται και ο μεγαλύτερος εχθρός του, που έχει επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!