​Τι γίνεται όταν ένας φυλακισμένος πρώην πεζοναύτης υιοθετεί την ταυτότητα ενός διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών για να διεισδύσει στο κύκλωμα και να κερδίσει την ελευθερία του; Την απάντηση ��ίνει απόψε, στις 22:00, το Star, προβάλλοντας την ταινία «Bobby Z» με τον Πολ Γουόκερ!

Την περιπέτεια σκηνοθετεί ο Τζον Χέρτζφελντ των «15 Λεπτών», ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους, εκτός από τον Γουόκερ, έχουν οι Λόρενς Φίσμπερν, Ολίβια Γουάιλντ, Τζέισον Φλέμινγκ και Κιθ Καραντάιν.

Ο Τιμ Κίρνεϊ, πρώην πεζοναύτης και τώρα έγκλειστος στη φυλακή, προσεγγίζεται από τον Ταντ Γκρούζα, πράκτορα της Δίωξης Ναρκωτικών και αναλαμβάνει την αποστολή να υιοθετήσει την ταυτότητα του Μπόμπι Ζ, διαβόητου εμπόρου ναρκωτικών που μόλις πέθανε. Ο Τιμ καταφέρνει να πείσει τους πάντες και, ειδικά, την κοπέλα του Μπόμπι Ζ, Ελίζαμπεθ, πως είναι πράγματι εκείνος. Η κατάσταση, όμως, δεν αργεί να ξεφύγει από τον έλεγχο: οι αντίπαλοι του Μπόμπι Ζ εμφανίζονται ξανά στο προσκήνιο, αποφασισμένοι να λύσουν παλιές διαφορές. Ο Τιμ καταλήγει στόχος των αστυνομικών και των κακοποιών, προσπαθώντας παράλληλα να σώσει τη ζωή του Κιτ, του 12χρονου γιου του Μπόμπι Ζ...

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!