​Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε την περασμένη Τετάρτη ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 Γιάννης Λάτσιος όπου και τους παρουσίασε ποιο θα είναι το σκεπτικό του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 για την τηλεοπτική σεζόν 2014 – 2015. Όπως σημείωσε θα δοθεί έμφαση στη μυθοπλασία με νέες σειρές διατηρώντας όμως και τις ψυχαγωγικές εκπομπές.

Συγκεκριμένα εκτός από το «Μπρούσκο» που είναι γνωστό πως θα συνεχιστεί θα ενταχθεί στο πρόγραμμα και μια νέα καθημερινή σειρά του Βασίλη Θωμόπουλου που λέγεται «Συμμαθητές». Επίσης οι «Τρίχες» του Αλέξανδρου Ρήγα και του Δημήτρη Αποστόλου, θα προβάλλονται δύο φορές την εβδομάδα, ενώ από μία φορά την εβδομάδα θα προβάλλεται «Η Εκδρομή» με πρωταγωνίστρια την Λίνα Σακκά και η κωμωδία που θα βασίζεται στη σειρά «Turkish for beginners».

Σε ότι αφορά στις ψυχαγωγικές εκπομπές, τη μισή τηλεοπτική σεζόν θα «παίξουν» το «Dancing with the stars» και το επιτυχημένο «Voice», ενώ στο άλλο μισό θα προβληθούν το «Your face sounds familiar» και το «Splash».

Τέλος, συνεχίζονται το «ΟΛΑ», οι«Ράδιο Αρβύλα» και οι «Καρντάσιανς». Στις εκπομπές θα προστεθεί και αυτή του Σπύρου Σούλη «Ζόρικα επαγγέλματα» αλλά και οι «Ήρωες ανάμεσά μας».