​Την περιπέτεια «Ο Θαλασσόλυκος», με την άγρια σύγκρουση δύο ανδρών στην μέση της θάλασσας, παρουσιάζει απόψε, στις 21:10, το Star!

Βασισμένη στο ομότιτλο best seller του Αμερικανού συγγραφέα Τζακ Λόντον που εκδόθηκε το 1904, η ταινία έχει ως κεντρικό της πρόσωπο τον καπετάνιο Γούλφ Λάρσεν, γνωστό στα λιμάνια ως «ο θαλασσόλυκος με τη σιδερένια γροθιά».

Σε ένα από τα ταξίδια με το πλοίο του, «Φάντασμα», ο καπετάνιος εντοπίζει και διασώζει έναν ναυαγό, τον Χάμφρεϊ Βαν Βέιντεν. Όμως, ο σκληρός καπετάνιος, αντί να αφήσει τον Χάμφρεϊ στο επόμενο λιμάνι, αποφασίζει να τον κρατήσει αιχμάλωτο και τον αναγκάζει να δουλεύει στο καράβι του κάτω από άθλιες συνθήκες. Ο Χάμφρεϊ θα μισήσει τον δυνάστη του και αυτό το μίσος θα τον κάνει πιο δυνατό για να αντέξει τις δυσκολίες. Ο Χάμφρεϊ, ωστόσο, δεν είναι ο μοναδικός εχθρός του Λάρσεν, αλλά ούτε και ο πιο επικίνδυνος

Την σκηνοθεσία «υπογράφει» ο Μάικ Μπάρκερ, ενώ τους πρωταγωνιστικούς ρόλους έχουν οι Σεμπάστιαν Κοχ, Τιμ Ροθ, Νιβ Κάμπελ και Στίβεν Κάμπελ Μουρ.

Δείτε στο βίντεο το τρέιλερ της ταινίας!