Τις φήμες που την ήθελαν να έχει δεχθεί «κρούση» για να ενταχθεί στην πρωινή ζώνη του Mega σχολίασε η Βάσω Λασκαράκη, αποκαλύπτοντας πως δεν είναι η πρώτη φορά που της ζήτησαν να μπει στον ρόλο της παρουσιάστριας!

«Είναι πολύ τιμητικό να σου γίνονται προτάσεις, ειδικά αυτή την περίοδο. Το παράδοξο είναι ότι τα πράγματα στην τηλεόραση ήταν πολύ ρευστά και, αν με ρωτούσες πριν από δύο εβδομάδες, θα σου απαντούσα ότι θα συμμετείχα μόνο στην παράσταση «Πριν Το Χάραμα», των Ρέππα – Παπαθανασίου, που ανεβαίνει τον Χειμώνα στο θέατρο Βέμπο. Δεν θέλω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί ακόμα είμαι στη διαδικασία των συζητήσεων. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι θα με τρόμαζε περισσότερο να κάνω κάτι που δεν έχει σχέση με το επάγγελμά μου, όπως να δοκιμαστώ σε κάτι καινούργιο που είναι το πρωινό», λέει σε συνέντευξή της η ηθοποιός.

Όπως συμπληρώνει η Βάσω, αυτό που την φόβισε περισσότερο είναι το αν θα κατάφερνε να ανταπεξέλθει στις ανάγκες ενός πρωινού προγράμματος, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα το απέρριπτε κιόλας.

Όσο για την επιλογή του Μάρκου Σεφερλή από το Mega;
Η ηθοποιός υποστηρίζει πως είναι έξυπνη κίνηση, μιας και ο Μάρκος είναι ηθοποιός με μεγάλο λαϊκό έρισμα που έχει λείψει από την τηλεόραση.

Αυτή, πάντως, δεν ήταν η πρώτη φορά που πρότειναν στη Βάσω να αναλάβει πρωινή εκπομπή. Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και το 2009, όταν προτάθηκε να μπει στην ομάδα του «Όμορφου Κόσμου», ενώ η ίδια αναφέρει πως θα της άρεσε να παίξει με τον σύζυγό της, Γιάννη Τσιμιτσέλη, στην τηλεόραση ή το θέατρο, αλλά όχι να παρουσιάσουν μαζί εκπομπή!