​Δάκρυσε από τη συγκίνηση η Άννα Μπουσδούκου στο φινάλε της εκπομπής της! Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του ΣΚΑΙ αποχαιρέτησε το κοινό της σήμερα, για καλοκαίρι. Φανταστείτε δηλαδή τι θα γινόταν αν η εκπομπή δεν συνεχιζόταν τη νέα σεζόν!

«Εδώ είμαστε για να σας αποχαιρετήσουμε, εσείς θα παραμείνετε βέβαια εδώ, γιατί είπαμε, όλον αυτό τον καιρό για ένα μήνα θα δώσουμε τη σκυτάλη στην Μαρία Αναστασοπούλου που θα βρίσκεται για ένα μήνα από τις 10 μέχρι τη 1 εδώ να σας ενημερώνει, να σας ταξιδεύει σε διάφορα μέρη της Ελλάδας από ότι λένε οι πληροφορίες μου. Για να μαθαίνετε και τι κάνει ο νέος κόσμος και τι άλλο απασχολεί την επικαιρότητα. Γιατί επικαιρότητα δεν είναι μόνο η πολιτική, δεν είναι μόνο η οικονομία, δεν είναι μόνο τα δυσάρεστα, είμαι αρκετά συγκινημένη, νομίζω ότι τέτοια ταραχή δεν την είχα ούτε στην πρώτη εκπομπή, έτρεμαν λίγο τα πόδια μου, τώρα τρέμω ολόκληρη» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια:

«Ήταν 11 υπέροχοι μήνες για αυτή την πρώτη σεζόν. Θα είμαστε μαζί από τις 25 Αυγούστου οπότε και γυρίζουμε στις επάλξεις. Όλο αυτό που βλέπετε είναι μια ομαδική δουλειά, εγώ κάνω το λιγότερο πραγμα��ικά. Υπάρχουν άνθρωποι οι οποίοι το στήνουν όλο αυτό, το σκηνοθετούν όλο αυτό, τα παιδιά βεβαίως που τρέχουν έξω για το ρεπορτάζ, που ψάχνουν από Ελλάδα, Αμερική, Βρετανία, Αφρική. Έχουμε βρει κόσμο από όλη την υφήλιο, παγκοσμίως».