​«Πάγωσε» σε τηλεοπτική εκπομπή η πρωταγωνίστρια του «Sex & The City» Σύνθια Νίξον: η παρουσιάστρια της αποκάλυψε ότι η προγιαγιά της ήταν δολοφόνος και, μάλιστα, σκότωσε τον άνδρα της με τσεκούρι, επειδή την καταπίεζε!

Η αποκάλυψη έγινε από την εκπομπή «Who Do You Think You Are?», που ασχολείται με τα γενεαλογικά δέντρα, στο πλαίσιο της οποίας η 48χρονη ηθοποιός επισκέφθηκε την περιοχή όπου έζησαν οι πρόγονοί της.

Cynthia-Nixon-on-WDYTYA.jpg

Σύμφωνα με τα στοιχεία, η προγιαγιά της Νίξον, Μάρθα Κούρνατ, σκότωσε τον σύζυγό της, Νόα Κάστο, ανοίγοντάς του το κεφάλι με τσεκούρι την ώρα που κοιμόταν, όπως προέκυψε από δημοσιεύματα του 1843! Μάλιστα, η Κούρνατ έγινε η πρώτη γυναίκα κρατούμενη στη φυλακή του Μιζούρι, μέσα στην οποία γέννησε κιόλας, ενώ αποφυλακίστηκε δύο χρόνια αργότερα, καθώς της απονεμήθηκε χάρη.

nixon2.jpg

«Είμαι σίγουρη πως θα κάνω πολλά αστεία για δολοφόνους με τσεκούρι από εδώ και πέρα, αλλά δεν παύω να νιώθω σοκ γι’ αυτό μου έμαθα για την οικογένειά μου», είπε μεταξύ άλλων η Νίξον, χωρίς να κρύψει το πόσο συγκλονίστηκε!

Δείτε στο βίντεο την αντίδραση της ηθοποιού στην αποκάλυψη