​Στις φήμες που τον θέλουν να «έκοψε» από το 10:00 - 13:00 του Mega την Ράνια Θρασκιά και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο απάντησε ο Μάρκος Σεφερλής, ανοίγοντας τα χαρτιά του για όσα ετοιμάζει στην πρωινή εκπομπή του «89,8 Δρόμος fm» με τον Άκη Αναστασιάδη και την Ελένη Καρποντίνη!

Επιβεβαιώνοντας το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, ο κωμικός ηθοποιός δήλωσε πως πήρε το «ok» από το κανάλι για να παρουσιάσει την πρότασή του για την ζώνη 10:00 – 13:00, για την οποία δουλεύει πυρετωδώς. «Έχω κάνει πρωινές εκπομπές παλιά, δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Η νέα εκπομπή θα έχει κάποιες από τις ενότητες που βλέπουμε στα πρωινά, δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να μην υπάρχει μαγειρική, αλλά θα έχει και καινούργια πράγματα που δεν μπορώ να αποκαλύψω τώρα, αλλά και έναν τρόπο παρουσίασης αλλιώτικο από τους άλλους», είπε.

Κληθείς να σχολιάσει το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», ��ύμφωνα με ο οποίο «έκοψε» από το πρωινό τον Δημήτρη Ουγγαρέζο και την Ράνια Θρακιά, ο ηθοποιός είπε: «δεν είμαι ο κατάλληλος για να “ρίξω πόρτα”. Τέτοια δημοσιεύματα βλέπουμε συχνά, δεν μπορώ να βγαίνω συνέχεια και να διαψεύδω! Δεν έβαλα όρους στο ποιοί θα είναι στην εκπομπή, ούτε έχω κληθεί να πω ποιοί θα είναι. Ακόμα συζητάμε το πώς θα είναι αυτή η εκπομπή».

10485984_10152557614800446_4636209761261944533_n.jpg

«Δεν με αγχώνει ο ανταγωνισμός! Θα κάνω αυτό που ξέρω να κάνω, με στόχο να κάνω τον κόσμο να χαμογελάει. Δεν θα κοιτάω τι κάνει ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά για να το κάνω κι εγώ. Εγώ είμαι διαφορετικός χαρακτήρας και έχω άλλη φιλοσοφία», ανέφερε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Μάρκος, ενώ ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει ο ρόλος του «κακού» σε ένα πάνελ, όπως κάνει η Σάσα Σταμάτη, αλλά και ότι θα κοιτάει τα νούμερα τηλεθέασης μόνο και μόνο επειδή ενδιαφέρουν άμεσα το κανάλι.

Εκτός από το πρωινό, πάντως, η σεζόν που θα έρθει θα βρει τον Μάρκο και στο θέατρο, αλλά και με βραδινό show στο Mega! «Θα είναι ένα πρόγραμμα εβδομαδιαίο, για όλη την οικογένεια, με ζωντανό κοινό. Θα έχει σκετσάκια, παιχνίδια, καλεσμένους, lifestyle με αστείο τρόπο… Στόχος θα είναι να περνάει όλη η οικογένεια καλά», ανέφερε.

Τέλος, ο Μάρκος ξεκαθάρισε πως δεν έχει, ούτε είχε, πρόβλημα με την Μυριέλλα Κουρεντή από το «Just The 2 Of Us» και ούτε υπήρξε παρεξήγηση μεταξύ τους. Όπως πρόσθεσε, μερίδα των media δημιούργησε τα περί κόντρας, ενώ δεν έκρυψε πως… φοβόταν μήπως κάποιοι συνδύαζαν την συνεργασία του με το Mega με τυχόν νίκη του στο «Just The 2 Of Us»!